Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Или прашањето е дали воопшто ке ти ги дадат парите ? :D
Мислам дека ако најдиш некои спремни адвокати за вакви работи можат да ги изгорат,не смеат мислам да се заебават со приватните акаунти на клиентите,тоа ти е исто како да одиш во Хотел од 5 звезди и да влегуваат чистачите вработени во Хотелот додека си всоба и да ти украдат се..како можи вакво нешто да помини туку така?..чиста кражба

S

Samurai_Sk

Гостин
Мислам дека ако најдиш некои спремни адвокати за вакви работи можат да ги изгорат,не смеат мислам да се заебават со приватните акаунти на клиентите,тоа ти е исто како да одиш во Хотел од 5 звезди и да влегуваат чистачите вработени во Хотелот додека си всоба и да ти украдат се..како можи вакво нешто да помини туку така?..чиста кражба
Ако работата оди до тоа, ништо на нас граѓаните на Македонија нема да ни помогне, прво нашиот закон е против , со што ке се вадиш??? Затоа прашувам цело време, за мали суми и тука ке играм и нема да имам главоболки. Сакам да се обидувам на голема сума

Последно уредено од модератор:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Незнам зошто да играш на големи суми на нет , кога Моцарт е створена за тоа. Мислам 10 милиони им е максимална исплата , мавај колку сакаш таму нема лимит.

S

Samurai_Sk

Гостин
Незнам зошто да играш на големи суми на нет , кога Моцарт е створена за тоа. Мислам 10 милиони им е максимална исплата , мавај колку сакаш таму нема лимит.
Моцарт ми е сомнителна со тие исплати. Овие на нет некако ми звучат посигурни али сега кога читам по нет бетер биле.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Бет365 е светска кладилница прави огромен профит и нема шанса да не ти ги исплати тие 50000 доколку си добитен . Прашањево ви е исто како за турнирите што се на покерстарс сандеј милион доколку го освојш дали ќе ти ги дадат парите па нормално дека ќе ти ги дадат . Иначе @Samurai_Sk направи акаунт на бет365 внеси пример 4 утакмици што сакаш да ги играш и имаш под полето за внесување на сума bet max стегни на него и ќе ти каже колку може максимум на нив да уплатиш.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.871
Моцарт ми е сомнителна со тие исплати. Овие на нет некако ми звучат посигурни али сега кога читам по нет бетер биле.
Од каде ова дека моцарт е сомнителна за исплати????
Зборувате без врска.Значи пишале дека исплаќаат 5милиони по тикет, бујрум погоди.Ќе видиш после дали ќе те исплатат или не.Нема шанси да не ги земеш парите

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
Што ќе се случи ако уплатиш на два натпревари 1 во 2 на бет 365 и да му земиш солена сума на пари на пример да речиме 50.000 евра?..можат да ти ги земат или да ти го блокираат акаунтот?.
Ние како шо сме малери и да погодиме такво нешто ќе не блокираат и тужба ќе покренат против нас за местење :pos::pos::pos:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Абе како може да не ви исплатат па и Моцарт и Спортлајф. Ако добивката си е во лимити кои унапред се дозволени, нема шанси да не ве исплатат. Не се ова оние кладилници на почетокот без никакви регулативи што се отвараа па ќе работата некој период па ќе ги снема. Сте чуле вие за нешто што е репутација ? И во денешно време каде што информација лесно се шири замисли да се разбере дека Спортлајф или Моцарт не исплаќаат тикети. Кажете еден таков случај ? Ја до сега сите добивки големи што се ширеле низ социјални мрежи колку што знам биле исплатени. Да имало некој со голема сума кој што не бил исплатен мислам дека ќе сме разбереле.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Моцарт е најсигурна кладилница во државата , и единствена причина шо не уплаќам таму редовно е оти ми е доста далеку. Неможам да ги поднесам органски спортлајф веќе , кај и да е ќе решам да не влегувам веќе таму.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Моцарт е најсигурна кладилница во државата , и единствена причина шо не уплаќам таму редовно е оти ми е доста далеку. Неможам да ги поднесам органски спортлајф веќе , кај и да е ќе решам да не влегувам веќе таму.
Моцарт има ужасни коефициенти, таму е единствено добро да уплаќаш лото тикети со минимална уплата заради бонусите.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Sportlife се но.1 кладилница во државава за примање на поголеми уплати и брза авторизација на тикетите(со големи лимити и не ги пајѓаат коефициентите), Моцарт на уплати над 10к имам чекано по 10 мин авторизација и пајѓаат коеф(исто така им се најниски од сите клад во мк) за Копачка да не прајме муабет, најголеми цигани дефинитивно, иако имаат најголеми коеф за парови под 1.50 на секоја поголема уплата нелогично и намерно ги пајѓаат.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За исплата ќе исплатат,освен ако не се некои (матни мечеви од секундарни спортови како гореспоменатите).
Проблем може да има со банките во Македонија,затоа што зависи од банката и сумата која ја исплаќаат па можно е да има некои си проблеми.
Па да пријават и до УЈП дека од име КОЦКАРСКИ ПРИХОДИ лицето зело толку и толку,па да имаш проблеми со даночно,ова од банка до банка варира и од случај до случај.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Sportlife се но.1 кладилница во државава за примање на поголеми уплати и брза авторизација на тикетите
Изгледа у некој паралелен свет у спортлајф уплаќам јас. За 100 евра чекам по 10тина минути , па овој не се јавува на телефонот , па друг бараат ... :facepalm: Мада и вработените оставаат слика на лоша кладилница , таму кај што уплаќам се некои пуфлиња уплаќаат шо по цел ден нокти лакират. Баш преги слушав муабет меѓу вработена и ваљда некоја нејна другарка шо стоеше пред шалтерот , како и минала бременоста и во кој период од денот повраќала. (y)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.871
Моцарт работи професионално, прима големи уплати ама ако има паднати коефициенти на странскиве кладилници, си ги паѓаат и они.
Спортлајф бр 1 била :pos::pos: По џупска кладилница нема.И не туку кажувајте дека примале големи уплати , кога не сте уплаќале.На мечеви од сериа А сум уплаќал по 20-30 000 денари и ми ограничувале само пола уплата и ништо повеќе.Да не правиме муабет коклу глупави финти прават, ама тоа е глуп народ кога има.Кошаркар за + и - коефициентот го даваат 1.9 со 1.6.
Паметни се си можат.Кога има овци ќе стрижат.Значи ме мрзи да пишувам, цела книга од глупости занив може да напишам.Кладилницата што најмногу се штити од цела држава се тие, апла на будали се прават.Непријател бр 1 за мене се тие :icon_lol:
СЕкоја кладилница си има маана, зависи каква ти е играта.Некоја неприма големи уплати, некоај коеф паѓа, некоја и двете работи.

Да додадам само дека копачка се најбатал.Она со кошаркари паѓање на коефициент на 1.5 за + а 1.85 за минус се случува редовно.Паѓаат квоти на поголеми уплати иако нема потреба и никаде не е паднат коефициентот.Си крадат бе кур ги боле.И убедливо најпрофесионално кај нив ми е тоа што незнаат уште дека 1 и т1 и 1 и 2+ е уствари ист тип.Ама тие си даваат редовно поголем коефициент за едното.

Kajgana Shop

На врв Bottom