Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
СЕкоја кладилница си има маана, зависи каква ти е играта.Некоја неприма големи уплати, некоај коеф паѓа, некоја и двете работи.
Јас прашувам прво. Го давам листот на пример 2-3 утакмици напишани , и не ставам сума на уплата. Ја питувам колку коеф е , па после и кажувам сума. :D

G

Goldie

Гостин
Моцарт има ужасни коефициенти, таму е единствено добро да уплаќаш лото тикети со минимална уплата заради бонусите.
Не се ништо подобри коефициентите ни во спортлајф и копачка, дури мислам дека во копачка и се најмали од набројаните погоре кладилници.

Бетсити беше најдобра ама ја затворија

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Моцарт работи професионално, прима големи уплати ама ако има паднати коефициенти на странскиве кладилници, си ги паѓаат и они.
Спортлајф бр 1 била :pos::pos: По џупска кладилница нема.И не туку кажувајте дека примале големи уплати , кога не сте уплаќале.На мечеви од сериа А сум уплаќал по 20-30 000 денари и ми ограничувале само пола уплата и ништо повеќе.Да не правиме муабет коклу глупави финти прават, ама тоа е глуп народ кога има.Кошаркар за + и - коефициентот го даваат 1.9 со 1.6.
.
10 пати најмалце имам уплатено над 1000 еур во СЛ(во глобала тениси) никогаш не ми лимитирале,одбиле или паднале коеф, за разлика од копачка каде на секој 2/3 тикети имам проблеми
Изгледа у некој паралелен свет у спортлајф уплаќам јас. За 100 евра чекам по 10тина минути , па овој не се јавува на телефонот , па друг бараат ... :facepalm: Мада и вработените оставаат слика на лоша кладилница , таму кај што уплаќам се некои пуфлиња уплаќаат шо по цел ден нокти лакират. Баш преги слушав муабет меѓу вработена и ваљда некоја нејна другарка шо стоеше пред шалтерот , како и минала бременоста и во кој период од денот повраќала. (y)
Немам потреба да те лажам сериозно сум немал никаков проблем досега во СЛ иако поретко уплајќам таму него копачка...

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Ако така ви прават на поголеми уплати, зошто не пробате тогаш на 2-3 места да уплатите, да речеме ако сакате 30000 да ставите, на 3 места по 10к да пробате ?!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
убедливо најпрофесионално кај нив ми е тоа што незнаат уште дека 1 и т1 и 1 и 2+ е уствари ист тип.Ама тие си даваат редовно поголем коефициент за едното.
За ова ми е мајсмешно , ми се имаат расправано дека различно е + еден од форумот го тврдеше тоа се сеќавам. . Ама шо знајш можеби луѓето си мислат дека со 1-1 добитни се:pos:, и порано во Евротип 1 и 3+ беше поголем коефициент од 1 и ГГ :ROFLMAO:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не се ништо подобри коефициентите ни во спортлајф и копачка, дури мислам дека во копачка и се најмали од набројаните погоре кладилници.

Бетсити беше најдобра ама ја затворија
Грешиш, Моцарт има убедливо најмали коефициенти. Претежно играм јас на голови и по тие игри иам приметено. Копачка>Спортлајф>Моцарт, ова зборам за коефициенти во билтени а не како искачаат на ливче. Според мене не е подобро да уплаќаш големи уплати во нашиве кладилници него ли на интернет, тој данок многу мења. Во живо е друга приказна, нема данок и има простор за играње.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не бе брат,не играм повеќе вкладилница,се откажав од ова гомно..се е местено,се е испланирано претходно,џабе анализи и све..значи ако е можно Германија да мести на едно светско првенство против едни ѓупци шо до вчера не знаеа што е тоа ракомет кои играат во полуаматерска лига тогаш што остана за овие европските фудбалски клубови..и тоа срамно да се резилат онде топки да му паѓаат од раце...затоа ќе си пратам вака од страна барем рает глата и нема парите да си ги давам

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870
Грешиш, Моцарт има убедливо најмали коефициенти. Претежно играм јас на голови и по тие игри иам приметено. Копачка>Спортлајф>Моцарт, ова зборам за коефициенти во билтени а не како искачаат на ливче. Според мене не е подобро да уплаќаш големи уплати во нашиве кладилници него ли на интернет, тој данок многу мења. Во живо е друга приказна, нема данок и има простор за играње.
Се сложувам дека имаат најмали, особено за голови.За голови најдобри коефициенти се во Спортлајф.Пример 3+ гг3+.
Во копачка убедливо најдобри се комбинираните тимови 1+прво 1+второ и слични на нив типови.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Комбинирани типови, мајко мила. :lolzz:

Добро, имате поим колку ве крадат на комбинираните типови? Тоа се тешки глупости, единствено разбирам ако некој настега 30 такви типови за 20 денари и се обидува да боцне некое милионче во Моцарт. Комбинираните типови немаат никаква врдност за сериозно кладење, маргините им се ОГРОМНИ.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870
Абе никаде не реков дека се за сериозно кладење или дека е паметно дасе играат таквите типови.Кажав дека таму коефициентите се најголеми.
Ако гледаш колкави се маргините не треба вкладилница да се цапни, а не па да се игра.
Додади и данокот и за да нарправиш профит ти треба ептен голема среќа.
Отвори спортлајф и види некоја од утакмиците што се 50-50% за 0 до 2 гола и 3+. Коефициентите се 1.83-1.85 во просек.Тип што е 50-50 и треба да е 2коефициент, многу нормално кладилниците го даваат 1.9 со 1.9, епа кај нас е 1.85 со 1.85 и тоа МАКСИМУМ.Што значи кога ќе му удриш данок тоа би ти дошло 1.765
Да играш сингл и од три од овие сингли да погодиш два(66% учинок), во позитива си од 0.53

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Комбинирани типови, мајко мила. :lolzz:

Добро, имате поим колку ве крадат на комбинираните типови? Тоа се тешки глупости, единствено разбирам ако некој настега 30 такви типови за 20 денари и се обидува да боцне некое милионче во Моцарт. Комбинираните типови немаат никаква врдност за сериозно кладење, маргините им се ОГРОМНИ.
Има грешки Ставро, пример 1т1 и 1 и 2+ е иста игра, а освен за појаките лиги каде се исти коефициентите за двете игри, во другите лиги има огромни разлики. Пример Бока Јуниорс-Естудијантес, кецот е 1.50, 1т1 1.85, а 1 и 2+ 2.40. o_O Ај кажи ми дали ова е крадење или огромно валуе?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Има грешки Ставро, пример 1т1 и 1 и 2+ е иста игра, а освен за појаките лиги каде се исти коефициентите за двете игри, во другите лиги има огромни разлики. Пример Бока Јуниорс-Естудијантес, кецот е 1.50, 1т1 1.85, а 1 и 2+ 2.40. o_O Ај кажи ми дали ова е крадење или огромно валуе?
ОК, јас зборувам за комбинираните типови во принцип. Овде се разбира дека се работи за голема грешка која треба да се искористи, но не можеш да базираш сериозно кладење на грешки на кладилници.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
ОК, јас зборувам за комбинираните типови во принцип. Овде се разбира дека се работи за голема грешка која треба да се искористи, но не можеш да базираш сериозно кладење на грешки на кладилници.
Добро тоа да. Инаку во право си за комбинираните типови, а секојдневно се откорнувам од куцање 1 и 2-4 гола, х и 0-2, 1х 0-3 итн итн... Дно од типови, ставени за да лажат прост народ.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Се сложувам дека имаат најмали, особено за голови.За голови најдобри коефициенти се во Спортлајф.Пример 3+ гг3+.
Во копачка убедливо најдобри се комбинираните тимови 1+прво 1+второ и слични на нив типови.
мислам дека си грешка ова со гг3+, пример јас во петоци бркам 3-4 утакмици од Холандија втора лига гг3+ и скоро секогаш поголеми коефициенти има во Копачка него ли во СЛ. Истото е мислам и кај Англија 2,3,4 лига итн. Копачка даваат поголеми квоти за гг3+ :))

Kajgana Shop

На врв Bottom