Кладилница (Генерална дискусија)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Како може да изгубите тикет? :tapp:

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
Епа или ке ти земат податоци и ке ти направат барање за картичка, каде што ке бараат редовно уплакање на неа, или нема да ти го одобрат изгубениот тикет..Ако ти направат картичка ке те следат колку редовно уплакаш на неа, бидејки во друг случај со изгубен тикет нема да ти одобрат...сепак пак си прашај таму.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Свонси со одбрана шо примила 50 гола на полусезона им зима бодови .:pos::pos::pos: ебате дегенската екипа.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Норвешка 1
Јунајтед 2ка
Сити-Тотенхем 2+ цела
3 коеф на најботски начин, битно ќе биде добитно ;)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Od 16min gi cekam Linfild 3+,nema aber da ja dade ..more sto kletva da ti bila ova..
Taman 15min za uste eden gol,ali nisto ..dzabe .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Хаха,Киро бе,ах мори мајко.
Вика"Да бевме комплетни,со Жути и Деки ќе имавме СИГУРНА ПОБЕДА,СИГУРЕН ПЛАСМАН ВО ТОП8"
Дај бе брат ѓити очите,не се резили со вакви изјави,молим те ,срамота е,знаеме дека сакаш да ги вежбаш ТВОИТЕ РЕТОРИЧКИ СПОСОБНОСТИ ама вакви изјави не ти требаат,срамота е,ваков спортист,со такво си-ви зад себе да дава вакви изјави.
Доста им давате ЛАЖНА НАДЕЖ НА ЛУЃЕТО,реално со ваква Норвешка едноставно немаше шо да бараме,па макар и Пепи Манасков и Боро Чурлевски од најдобрите деневи да ги имавме.
Срамота е да СЕ ВАДИТЕ ЦЕЛ ЖИВОТ НА НЕШТО,де некој не играл,де судиите,де пречки,стативи,зицери не знам шо.
Дај приземјете се малку,бидете реални,не е само да се исфилува изјавата со некоја фенси реченеца во која има еден куп ИНТЕЛЕКТУАЛНОСТИ:icon_mrgr:.
Бидете реални и признајте си,тоа е тоа,послаби бевме за класа и нема шо да кукаме.
Не се добива меч со една Норвешка со играчи како Талески,Дрогата,Вилипче.
Талески 10 чисти удари ги поеба,Вилипче со онај ДРИБЛИНГ ИЛИ ШО ДА БЕШЕ ВО ПРВО,КОГА СЕ ЗАВРТИ САМ ОКОЛУ СЕБЕ:pos::popce:
Дрогата не плеј го пуштаат,ах леле Лино бе,па тој не играл плеј,преглед на игра слаб,денес баш само во второ го пратев,два или три пати Киро му се одлепува до него и само требаше да ја предаде топката и имаме или чист шут за Киро или продолжена топка до Џомба,овај упорна на линија пробува (демек)да асистира.
Очај,згрешени позиции тоталка,ниту Вилипче,ниту Талески,најмалку Дрогата се плејмејкери,зошто ни беа 5(пет)леви бека во ростер а неаме ни еден плеј,зошто не знам?
Ете се случи да се повреди Жути,и сеа шо прајме,подобро да го земеа Мартин Манасков,или Ласко од Пролет,без мајтап,барем знаеш дека природна позиција му е плеј,ние одиме со изнудени решенија,сами си бараме беља,точно е дека модерниот ракомет не познава позиции ама со овај калибар на играчи шо го имаме едноставно неаме мултиплеј играчи.тоа е тоа.
Послаби бевме,за класа,дури и впечаток се доби дека Норвешка со пола сили не разби лаганица,не се ни испотија во второ,освен тие 20ина добри минути во прво.
Тоа е тоа,повеќе ум за Хрватска,ако се пласираме нормално.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Od 16min gi cekam Linfild 3+,nema aber da ja dade ..more sto kletva da ti bila ova..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Норвешка 1
Лангер да земе сет
уплата 218€
Венус да земе сет
Зверев +10.5 гема хендикеп
1.83 коеф, уплата 163€

Венус сакав да ја играм конечен победник ама ај идам као на демек посигурна варијанта па ќе видиме, Зверев игра доста добро во последно време, го доби Вавринка при крај на минатата сезона, беше доста блиску да го добие и Новак, мислам дека имаше сет и брејк предност, мислам дека треба да го покрие овој хендикеп, па и да биде 3-0 не верувам дека сите три сета ќе биде убедлив Енди, а ништо чудно и да му скине сет Миша

Kajgana Shop

На врв Bottom