Кладилница (Генерална дискусија)

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
509
Поени од реакции
399
Јас дали ќе ставам или не тоа е моја работа,нема што јас да му докажувам на рандом лик од форум што сум направил...тука е форум и е јавна дебата односно секој си има право на свое мислење..јас ви пишав дека Македонија и да го има најдобриот ден пак неможи да извади позитивен резултат бидејќи нема играчи,за да ја заебеме Норвешка ни треба играчи а ние немаме,а и тие што ги имаме се уморени,повредени,полу-повредени...
Нема што да ми докажуваш се гледа дека само гледаш да напишеш нешто, а сигурно нема ни сто денари да ставиш на Норвешка

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Лино и СЕ е можно не велам не, мајстор е ако сака да направи одлична бескомпромисна одбрана и да се оди на одолговлечување и тегнење на играта, но тоа треба да го оствари тимот, а и голманите да бранат како никогаш досега, не е мисијата невозможна

тие веќе што сакате Норвешка 1 играјте на хендикеп имате поголем коефициент, веќе ако губиме сигурно(според некои типувачи)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Hendikep ke e bez manaskov .. Da igrase toj ke bese podrugo a deka kuki se stavaat toa neznam kako sto roy fokker so lino se e mozno ako e pameten da ja spusti topkata i da igra kako sto igra metalurg so bavni napadi t.e da go svedi mecot na malku golovi togas ke e druga pesna.

Sent from my thor using Tapatalk

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Џонка Стајл MODE ON.:cool:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во каква заблуда се луѓето еј,па Лино намерно форсира 7-6 ирга во напад бидејќи моментално немаме играчи за да играме споро односно немаме одбрана за таква игра а уште помалце голмани..ама ако брзо ќе се свестите утре кога ќе не бомбардираат од бековските позиции и ќе ја видите нашата јака одбрана на чело со ултраспорите браќата Марковски,Стоилов и Талески

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Real gi cekam t2 79.5+ na 6 min do kraj imaa 67 i sega 3 minuti kos nemaat daeno...

Sent from my thor using Tapatalk

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Од толку нелогични и глупи типови шо секојдневно се постираат овде , на вас Норвешка како најголем зицер ви е трн во око , само заради тоа што игра со Македонија. И јас ќе навивам да тепат нашите ако е можно , али во никој случај тоа нема да ме спречи да ставам 30тина евра на тикет на кој ќе имам типувано на Норвешка. Едноставно преголем е коефициентот со оглед на околностите да се пропушти , освен ако не падне до утре. Мора да се прави разграничување помеѓу емоции и финансии , не идат двете заедно.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.936
Поени од реакции
30.930
Од толку нелогични и глупи типови шо секојдневно се постираат овде , на вас Норвешка како најголем зицер ви е трн во око , само заради тоа што игра со Македонија. И јас ќе навивам да тепат нашите ако е можно , али во никој случај тоа нема да ме спречи да ставам 30тина евра на тикет на кој ќе имам типувано на Норвешка. Едноставно преголем е коефициентот со оглед на околностите да се пропушти , освен ако не падне до утре. Мора да се прави разграничување помеѓу емоции и финансии , не идат двете заедно.
Плус Жути со повреда и без Манасков.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Драги гледачи и играчи на спортски комар....денеска ја доживеав мојата најголема бламажа во кладењето и не верувам дека на некој од тука му се има нешто слично случено. Играв од пријателските утакмици на 3+, ми беа фикс во систем со услов 3/5...не е важно...Еве го списокот со сите пријателски утакмици што се играа денеска:
Mizerija.jpg

Погодете кои 2 јас ги имав 3+ ? :rolleyes:

А вечерва за да биде трагедијата уште поголема....по сугестија на другар играм двајца плејмејкери од МЗТ и Соколи, Kloof и Perry, као демек поклони биле границите од 10.5 и 12.5 за играчи чии просеци биле околу 16-17 поени. Добро си викам ајде, не може до толку да немам среќа и ги играм на 300 ден...и двајцата се ЗАКОВАА НА 0 ПОЕНИ :facepalm:. КРАЈ!!! Ние сме будали што на ова си го губиме времето. Нека заврши СП и правам подолга пауза. Раката да ми се исуши ако влезам во кладилница после до крај на феверуари. :нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom