Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Некни изгледаа брзо маме им шознам , ги играм јас на 20че да не ми буде жао ако влезе. :D Монфилс круниса сабајлето вредна непреспиена ноќ така да во плус сум.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Вие што ги размноживте куќите на исланд 2ка, дојдете вечер в гаража преспијајте.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вие што ги размноживте куќите на исланд 2ка, дојдете вечер в гаража преспијајте.
И за Норвешка слободно дај ја понудата..има да не претепаат..со Исланд не верувам дека имаше будали што ја играа 2јка за големи пари бидејќи и тие не се којзнае колку добри посебно без Палмарсон..ама ете Норвешка ќе си ја заврши работата

Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Па ќе не победи најверојатно норвешка,ама нема потреба од паметнаковичите што пишуваат на секоја тема олку ќе го лапнеме онолку ќе го лапнеме.Демек јак кур откриле дека од шпанија или норвешка ќе изгубеме.И за исланд така викаа и сеа не излезе спрема очекувањата нивни и сеа следни коментари се:Ајде тоа е се спасивме некако сеа од норвешка 10 ќе изгубиме :) И ми иде компјутеров да го искршам кога ќе видам некој таков идиотски коментар,ти се чини којзнае што напишал.
А верувај дека и со исланд се прегореја на 2ка повеќето.Јас гоцката 2.5+ 1.7 квота.Easy.

G

Goldie

Гостин
Јас ја изиграв 2ка со +0.5 хендикеп значи X2 наше, во најлоша варијанта ќе ја изиграв со резерва +0 (да ти ги вратат парите на нерешено) така да пак сум добитен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.466
Па ќе не победи најверојатно норвешка,ама нема потреба од паметнаковичите што пишуваат на секоја тема олку ќе го лапнеме онолку ќе го лапнеме.Демек јак кур откриле дека од шпанија или норвешка ќе изгубеме.И за исланд така викаа и сеа не излезе спрема очекувањата нивни и сеа следни коментари се:Ајде тоа е се спасивме некако сеа од норвешка 10 ќе изгубиме :) И ми иде компјутеров да го искршам кога ќе видам некој таков идиотски коментар,ти се чини којзнае што напишал.
А верувај дека и со исланд се прегореја на 2ка повеќето.Јас гоцката 2.5+ 1.7 квота.Easy.
Јас ја изиграв 2ка ама не од некаков инат него од логични причини. Нашиве имаа 15 саати да одморат за утакмицава, Исланд ден и пол. Играме со 7 души во напад што автоматски резултира со лесно примени голови од гол на гол, што и се случи денес, не потепаа со контри и со голови на празен гол. На левата бековска позиција сме доста слаби, на голманската исто. Сите овие фактори ме натераа да играм на Исланд, е сеа тоа што им се деси блекаут кога најмалце требаше јебига, ама пред утакмицата изгледно ми беше да изиграм по 2.20 квота на Исланд. Тоа е тоа, кладење е ова, не може секогаш да се погодува, битно е разумно да се кладиш а не со глава кроз ѕид. Тие што играле од причина: Еј абе добро игравме со Шпанија ќе ги тепаме Исланд, или некој обратен коментар, тие се греота и поима немаат од кладење.

Луѓето никако не може да сфатат дека во спортот меч апот е една од најбитните работи.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.394
Поени од реакции
11.873
Не викам јас за ''oбичните'' типстери шти си ја изиграле 2ка, туку за оние што појма од животот немаат и секој пост му е против нашите.ТОлку ќе изгубат, онолку.Класични сеоски кладионичар.Не игра со памет туку со инает.

L

Löwe

Гостин
А мене од секоја изјава на истите тие просечни кои што викаат дека Македонија не губи на празник, и дека Господ им помогнал да се вратат од 5 разлика, ми ми се повраќа.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Зверев узима сет
Федерер узима сет
Сепи узима сет
Сок узима сет
Венус узима сет

2.27 квота, уплата 96 европски