Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.571
Tvente mameto da vi go ebam be davate gol u 10 minuta i posle ushte 100 shansi i nikako gol do kraj krvta da vi ja ebam.Za 50 evra gi frliv Tvente,Baern i Darusfaka.Nekni za 20 evra ja imav Sautempton 1,Alba Berlin 1,Kamerun 1 i me frli Real so 1.20 koef mrtvite da im gi ebam.Uste utre odime na pogolema uplata pa i utre ako ne sum dobiten i jas ke pauziram,dodeka ne pocne Liga Shampioni:D

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.396
Поени од реакции
1.966
Decki dali mozhe da se kladam na mozzart preku klub karticka online bez da davam informacii za kreditna karticka tuku samo da si klavam pari na klub kartickata?

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Iskustvo so dobiten zaguben tiket vo sportlife imal nekoj ? Se raboti za pogolema suma 1200 evra. Nekoi operatori mi vikaa mesec, nekoi mesec ipol nekoi 2.?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Iskustvo so dobiten zaguben tiket vo sportlife imal nekoj ? Se raboti za pogolema suma 1200 evra. Nekoi operatori mi vikaa mesec, nekoi mesec ipol nekoi 2.?
Сумава не знам дали има разлика...али вообичаено имам чекано 3 недели негде. 15-20 дена горе доле се чека откако ќе им кажеш информации за тикетот нели и ако никој не ти го нашол и не го исплатил.....ќе треба да ти се јават.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Сумава не знам дали има разлика...али вообичаено имам чекано 3 недели негде. 15-20 дена горе доле се чека откако ќе им кажеш информации за тикетот нели и ако никој не ти го нашол и не го исплатил.....ќе треба да ти се јават.
Mesec i 5dena pominaa....

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Со картичка ли е уплатен тикетот?
Сигурно не му е, во случај да беше уплатен со картичка, сигурно немаше да чека волку долго, можеби уште другиот ден ќе му го исплатеа.

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
Ne da bese so karticka lesno ke bilo.
Ama go Imam slikano tiketot na mob.
Затоа е прашав, бидејки имам работено во спорт лајф, со картичка нема чекање за изгубен тикет...А имаш од кај нив картичка, член си?

Kajgana Shop

На врв Bottom