Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.757
- Поени од реакции
- 52.720
Шо играме прљаво бе? Давај Хазард и Чех ајде и твој е. xD
едноставно Хазард не се уклапа во ваква фудбалска елита.
Официјална понуда Меси за Чех и Хазард?
Шо играме прљаво бе? Давај Хазард и Чех ајде и твој е. xD
едноставно Хазард не се уклапа во ваква фудбалска елита.
Го иам јас Суарез од елитата, доволно ми е. Има трансфер бан Хазард, иначе понудата е официјална од моја страна.
Официјална понуда Меси за Чех и Хазард?
Па таман го зимаш сега само Чех за Меси за да можеш да го уиграш и да не примаш голови, и за некое коло ти доаѓа Хазард и одма ќе се уклопи он во играта.Го иам јас Суарез од елитата, доволно ми е. Има трансфер бан Хазард, иначе понудата е официјална од моја страна.
Koи експерти, јас сум експертот.Haha sto posto pred da kupi nekoj igrac ide na transermarkt glea kolku minuti ima igrano, mu vadi statistiki od pocetok na kariera se konsultira so eksperti.
Tи немаш играчи, иначе и со тебе може ќе преговаравме.Koj te ebe ekspertu, ke si umres igrajki go Bravo.
Iam kurtoa za bravo i mesiTи немаш играчи, иначе и со тебе може ќе преговаравме.
Чех за Меси сега и Хазард кога ќе му пројде банот?
Браво и Стоунс за Куртоа? [DOUBLEPOST=1480703086][/DOUBLEPOST]Iam kurtoa za bravo i mesi
Да не се вреџаме сеа. Мада може Чех да ми го дадеш одма, да си осигураш трансфер. Оти клипот кај и да е ќе пушти понуда Бонучи и Игуаин. А не сакам него да му го дадам, срамота е второлигаш да ни земе титула.Чех за Меси сега и Хазард кога ќе му пројде банот?
Не знам стварно зошто гледаш така на тоа...Да не се вреџаме сеа. Мада може Чех да ми го дадеш одма, да си осигураш трансфер. Оти клипот кај и да е ќе пушти понуда Бонучи и Игуаин. А не сакам него да му го дадам, срамота е второлигаш да ни земе титула.
Меси ти го давам одма само за Рамос или Хумелс. и после Хазард, нормално.Не знам стварно зошто гледаш така на тоа...
Тебе нападот не ти е проблем, и не ти мења со Меси или без него. Проблем имаш со голманот. Ако ти го дадам Чех сега, таман ќе ти се среди ситуацијата позади, и нема ни да се примети дека си без Меси. И на 17ти ти стига Хазард кој еве веќе покажа дека е способен одма да се вклопи во нова околина, и продолжуваш да газиш се пред себе.
И Браво пак ќе ти прима голови, ништо нема да решишМеси ти го давам одма само за Рамос или Хумелс. и после Хазард, нормално.