Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Bale и Navas. Го добиваш и Стоунс на позајмица до крај на сезона и прв ќе имаш предност ако се одлучиш да го купуваш следна сезона, пред сите други потенцијални купувачи. Освен тие што ќе имаат подобра понуда од твојата. :icon_mrgr:
Печен си за директор во серија а

ManUtdChampions be like:

Роналдињо еве вчера најави ќе игра во Бразил другава сезона, сега ќе му скокне рејтингот, башка овие немаат играчи ѕвезда ќе им биде ќе дава секоја утакмица по пар голови, рејтингот ептен ќе му скокне, еве Меси паднат е у форма, стар е, исто и Роналдо само од пенал да ва голови, ептен постар и од Меси е башка, не го бива се гледа Реал и без него не се лоши.....ај јас да ти го дадам Роналдињо ти мене Меси и Роналдо а?!?!

ManUtdChampions be like:

Роналдињо еве вчера најави ќе игра во Бразил другава сезона, сега ќе му скокне рејтингот, башка овие немаат играчи ѕвезда ќе им биде ќе дава секоја утакмица по пар голови, рејтингот ептен ќе му скокне, еве Меси паднат е у форма, стар е, исто и Роналдо само од пенал да ва голови, ептен постар и од Меси е башка, не го бива се гледа Реал и без него не се лоши.....ај јас да ти го дадам Роналдињо ти мене Меси и Роналдо а?!?!
Haha sto posto pred da kupi nekoj igrac ide na transermarkt glea kolku minuti ima igrano, mu vadi statistiki od pocetok na kariera se konsultira so eksperti.:LOL:

Му ја разбирам поентата и сфе тоа, не иде Меси да го даде за еден играч ама пак од друга страна не се глупи овие шо сакаш да им го увалиш.

Не си ти Клипче бајо мој.......

:icon_lol::icon_lol:

Му ја разбирам поентата и сфе тоа, не иде Меси да го даде за еден играч ама пак од друга страна не се глупи овие шо сакаш да им го увалиш.

Не си ти Клипче бајо мој.......

:icon_lol::icon_lol:
Бонучи и Игуаин? :D

Не молевте по собиранки, не убедувавте да дојдеме да ви играме на играва за да можете лига да отворите и на крај играте прљаво. Никогаш нема да ве биде :popce:

Не молевте по собиранки, не убедувавте да дојдеме да ви играме на играва за да можете лига да отворите и на крај играте прљаво. Никогаш нема да ве биде :popce:
Шо играме прљаво бе? :D Давај Хазард и Чех ајде и твој е. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom