JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Seoski nevil i karager ti e gejpions, aj izvrsi i analiza na utakmicite.
Немаше поима тој, се дебилни потези правеше и на крај сфати и самиот па се откажаToj prethodno so bil vo United se iznakupvil gluposti, nisto nemozam da prodam sea, Luiz Adriano, Ings I uste 5.6 debili :-D
Sent from my D2403 using Tapatalk
Тоа изнакупив оти имаше распродажба, оди види трансферс аут какво тимче имав склопено и кој се си замина од Јунајтед пред ти да превземиш.Toj prethodno so bil vo United se iznakupvil gluposti, nisto nemozam da prodam sea, Luiz Adriano, Ings I uste 5.6 debili :-D
Sent from my D2403 using Tapatalk
Појма немав кој е тој Јулијан:-DТоа изнакупив оти имаше распродажба, оди види трансферс аут какво тимче имав склопено и кој се си замина од Јунајтед пред ти да превземиш.
Туку гледам Јулиан Брант си го продал, огромна грешка според мене. Не само што ќе скокне скоро скоро, туку и добро си играше дечкото. И Ван Перси играј го, прошлата сезона ми беше џокер ипол со 12 гола и 7 асистенции.
Со ваква несериозност не барај кривица во читови или други играчи.Дај бе пингајте ме овде кога има натпревари
Мислам дека нема што да бараш на оваа утакмица.Пак со Барса у куп:Д
Годинава ако не играме уше еднаш у шилдот ќе иаме 4 утакмици меѓусебни и многу работи ќе се решаваат баш таму.
Зависи што тимови ќе извадиме.Мислам дека нема што да бараш на оваа утакмица.
Кога би играле со втори екипи мислам дека сум за нијанса појак, т.е. ти немаш салам одбрана, а јас иам играчи ко Марсијал, Гаитан, Караско, Пјанич... башка глеам и Белоти врши работа. Ако играме со комбинирани тимови ќе биде интересно...Зависи што тимови ќе извадиме.
Матич, Пепе, Хеведес, Салах, Гамеиро, Мане ми се дел од вториот тим па мислам дека може да парираат.Кога би играле со втори екипи мислам дека сум за нијанса појак, т.е. ти немаш салам одбрана, а јас иам играчи ко Марсијал, Гаитан, Караско, Пјанич... башка глеам и Белоти врши работа. Ако играме со комбинирани тимови ќе биде интересно...