Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Toj prethodno so bil vo United se iznakupvil gluposti, nisto nemozam da prodam sea, Luiz Adriano, Ings I uste 5.6 debili :-D

Sent from my D2403 using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Toj prethodno so bil vo United se iznakupvil gluposti, nisto nemozam da prodam sea, Luiz Adriano, Ings I uste 5.6 debili :-D

Немаше поима тој, се дебилни потези правеше и на крај сфати и самиот па се откажа :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974

Тоа изнакупив оти имаше распродажба, оди види трансферс аут какво тимче имав склопено и кој се си замина од Јунајтед пред ти да превземиш. :P

Туку гледам Јулиан Брант си го продал, огромна грешка според мене. Не само што ќе скокне скоро скоро, туку и добро си играше дечкото. И Ван Перси играј го, прошлата сезона ми беше џокер ипол со 12 гола и 7 асистенции.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Тоа изнакупив оти имаше распродажба, оди види трансферс аут какво тимче имав склопено и кој се си замина од Јунајтед пред ти да превземиш.

Туку гледам Јулиан Брант си го продал, огромна грешка според мене. Не само што ќе скокне скоро скоро, туку и добро си играше дечкото. И Ван Перси играј го, прошлата сезона ми беше џокер ипол со 12 гола и 7 асистенции.
Појма немав кој е тој Јулијан:-D
Иначе сите ќе си добијат шанса за докажување, за малце ќе го даев Перси ама реков првин да го изиграм неколку пати.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Се моли Гејпионс да ми избрише читот/црната магија од лигава пошо Хавуз ќе биде Кагана. Не е могуче од 100 шута у гол ја увек да давам само 1 гол, сеа со мртов Лацио пенали играм а имам 22 шута.:mad::mad::mad:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пак со Барса у куп:Д

Годинава ако не играме уше еднаш у шилдот ќе иаме 4 утакмици меѓусебни и многу работи ќе се решаваат баш таму.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Пак со Барса у куп:Д

Годинава ако не играме уше еднаш у шилдот ќе иаме 4 утакмици меѓусебни и многу работи ќе се решаваат баш таму.
Мислам дека нема што да бараш на оваа утакмица. :P

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Зависи што тимови ќе извадиме.
Кога би играле со втори екипи мислам дека сум за нијанса појак, т.е. ти немаш салам одбрана, а јас иам играчи ко Марсијал, Гаитан, Караско, Пјанич... башка глеам и Белоти врши работа. :P Ако играме со комбинирани тимови ќе биде интересно... :zloo:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кога би играле со втори екипи мислам дека сум за нијанса појак, т.е. ти немаш салам одбрана, а јас иам играчи ко Марсијал, Гаитан, Караско, Пјанич... башка глеам и Белоти врши работа. :P Ако играме со комбинирани тимови ќе биде интересно... :zloo:
Матич, Пепе, Хеведес, Салах, Гамеиро, Мане ми се дел од вториот тим па мислам дека може да парираат.

Каков тим ќе извадам зависи од резултативе у лига.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Силва пемперле шпанско како доби црвен у ПРВА минута не ми е јасно, одма срце ме стрефи мислев ќе следува хаотичен пораз но рутинирана победа од 3-0 и задржување на првото место со +4.

Одлична екипа е склопена, потенцијална, мошне офанзивно настроена и се надевам дека вака и ќе продолжи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Клипче е со Баерн? Мислев со Милан е..

Како и да е, јако ќе биде во втор дел на сезонава кога ќе падне во форма и ќе се бори за 4то место негде :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom