Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Го иам јас Суарез од елитата, доволно ми е. :P Има трансфер бан Хазард, иначе понудата е официјална од моја страна. :)
Па таман го зимаш сега само Чех за Меси за да можеш да го уиграш и да не примаш голови, и за некое коло ти доаѓа Хазард и одма ќе се уклопи он во играта.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Iam kurtoa za bravo i mesi:icon_lol:
Браво и Стоунс за Куртоа? :P[DOUBLEPOST=1480703086][/DOUBLEPOST]
Чех за Меси сега и Хазард кога ќе му пројде банот?
Да не се вреџаме сеа. :D Мада може Чех да ми го дадеш одма, да си осигураш трансфер. :D Оти клипот кај и да е ќе пушти понуда Бонучи и Игуаин. А не сакам него да му го дадам, срамота е второлигаш да ни земе титула. :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Да не се вреџаме сеа. :D Мада може Чех да ми го дадеш одма, да си осигураш трансфер. :D Оти клипот кај и да е ќе пушти понуда Бонучи и Игуаин. А не сакам него да му го дадам, срамота е второлигаш да ни земе титула. :P
Не знам стварно зошто гледаш така на тоа...
Тебе нападот не ти е проблем, и не ти мења со Меси или без него. Проблем имаш со голманот. Ако ти го дадам Чех сега, таман ќе ти се среди ситуацијата позади, и нема ни да се примети дека си без Меси. И на 17ти ти стига Хазард кој еве веќе покажа дека е способен одма да се вклопи во нова околина, и продолжуваш да газиш се пред себе.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Не знам стварно зошто гледаш така на тоа...
Тебе нападот не ти е проблем, и не ти мења со Меси или без него. Проблем имаш со голманот. Ако ти го дадам Чех сега, таман ќе ти се среди ситуацијата позади, и нема ни да се примети дека си без Меси. И на 17ти ти стига Хазард кој еве веќе покажа дека е способен одма да се вклопи во нова околина, и продолжуваш да газиш се пред себе.
Меси ти го давам одма само за Рамос или Хумелс. :P и после Хазард, нормално. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom