Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
И Браво пак ќе ти прима голови, ништо нема да решиш :D
Ајде размисли до утре.
Реално, ништо не губиш ако ти го зеам Чех, и то давам 99ка за 95ка. Треба нешто да осетиш и ти.. За голман здравје. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Реално, ништо не губиш ако ти го зеам Чех, и то давам 99ка за 95ка. Треба нешто да осетиш и ти.. За голман здравје. :D
Јас не губам ништо, ама ти си добиваш голман кој ќе ти освои бодови наредниве две недели.

Ајде вака. Да ти го дадам Чех за Меси сега, ама Меси да не игра додека не се комплетира трансферот на Хазард, или па да почекаме до 17ти и тогаш да се договараме :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.545
Поени од реакции
59.227
Превaрaнтoт сaкa дa гo земе Чех, a пoсле дa не гo дaде Меси.

Уaaaaa! Дoлу aдминееее!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Или Донев сака да го земе Меси, а да не го даде Хазард. :D[DOUBLEPOST=1480706815][/DOUBLEPOST]
Јас не губам ништо, ама ти си добиваш голман кој ќе ти освои бодови наредниве две недели.

Ајде вака. Да ти го дадам Чех за Меси сега, ама Меси да не игра додека не се комплетира трансферот на Хазард, или па да почекаме до 17ти и тогаш да се договараме :D
Треба Хазард да не игра, ако се повреди што правиме? :D

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Или Донев сака да го земе Меси, а да не го даде Хазард. :D[DOUBLEPOST=1480706815][/DOUBLEPOST]
Треба Хазард да не игра, ако се повреди што правиме? :D
Нема да се повреди.
А ако не игра прифаќаш?

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Mozit Juve da MI go dajte na mesto na United?

Sent from my D2403 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Кампањава против Реал станува премногу очигледна.
Па добро бе, дури ни Мурињо не го игра Погба на ДМ. :D Па и Марио Геце ти е прв тим, шо сакаш повеќе? xD Ти викам јас Меси како ќе ти легне, ти не ми веруваш. :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Па добро бе, дури ни Мурињо не го игра Погба на ДМ. :D Па и Марио Геце ти е прв тим, шо сакаш повеќе? xD Ти викам јас Меси како ќе ти легне, ти не ми веруваш. :P
Јас ти пратив понуда, ти одби.

Иначе не знам веќе колку кола по ред имам повреди и суспензии. Плус сега поради некоја непозната причина, пола од играчите ми беа на 60-70% и морав да го мењам цел тим.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Јас ти пратив понуда, ти одби.

Иначе не знам веќе колку кола по ред имам повреди и суспензии. Плус сега поради некоја непозната причина, пола од играчите ми беа на 60-70% и морав да го мењам цел тим.
Провери си ги последнитe 3 меча, ти играле во лигата со Интер, купот со Шалке, па во лигата против Милан повторно скроз истиот тим. Од таа непозната причина. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom