Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Bale и Navas. Го добиваш и Стоунс на позајмица до крај на сезона и прв ќе имаш предност ако се одлучиш да го купуваш следна сезона, пред сите други потенцијални купувачи. Освен тие што ќе имаат подобра понуда од твојата. :icon_mrgr:
Печен си за директор во серија а

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
ManUtdChampions be like:

Роналдињо еве вчера најави ќе игра во Бразил другава сезона, сега ќе му скокне рејтингот, башка овие немаат играчи ѕвезда ќе им биде ќе дава секоја утакмица по пар голови, рејтингот ептен ќе му скокне, еве Меси паднат е у форма, стар е, исто и Роналдо само од пенал да ва голови, ептен постар и од Меси е башка, не го бива се гледа Реал и без него не се лоши.....ај јас да ти го дадам Роналдињо ти мене Меси и Роналдо а?!?!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
ManUtdChampions be like:

Роналдињо еве вчера најави ќе игра во Бразил другава сезона, сега ќе му скокне рејтингот, башка овие немаат играчи ѕвезда ќе им биде ќе дава секоја утакмица по пар голови, рејтингот ептен ќе му скокне, еве Меси паднат е у форма, стар е, исто и Роналдо само од пенал да ва голови, ептен постар и од Меси е башка, не го бива се гледа Реал и без него не се лоши.....ај јас да ти го дадам Роналдињо ти мене Меси и Роналдо а?!?!
Haha sto posto pred da kupi nekoj igrac ide na transermarkt glea kolku minuti ima igrano, mu vadi statistiki od pocetok na kariera se konsultira so eksperti.:LOL:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Му ја разбирам поентата и сфе тоа, не иде Меси да го даде за еден играч ама пак од друга страна не се глупи овие шо сакаш да им го увалиш.

Не си ти Клипче бајо мој.......

:icon_lol::icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Му ја разбирам поентата и сфе тоа, не иде Меси да го даде за еден играч ама пак од друга страна не се глупи овие шо сакаш да им го увалиш.

Не си ти Клипче бајо мој.......

:icon_lol::icon_lol:
Бонучи и Игуаин? :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Не молевте по собиранки, не убедувавте да дојдеме да ви играме на играва за да можете лига да отворите и на крај играте прљаво. Никогаш нема да ве биде :popce:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Не молевте по собиранки, не убедувавте да дојдеме да ви играме на играва за да можете лига да отворите и на крај играте прљаво. Никогаш нема да ве биде :popce:
Шо играме прљаво бе? :D Давај Хазард и Чех ајде и твој е. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom