Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Све 0-0 овие од 3 саат.. ептен јалови...
Ти треба да се радваш дека изгуби НаполиСари морон го вади Инсиње а само он го размрдуваше нападот и беше опасен, со право се љутеше Лоренцо, кој кур е Џакерини? НУЛА играч.
Се осеќа немањето напаѓач кај Наполи, ќе го јадат доста ради тоа сезонава.
Се чува за васДенес Џеко реши да отвара простор...
Види го оној позади нив.А за оваа десно не даваш фејсбук, само за тебе си ја чуваш. Ако, ако...
![]()
Па и Кротоне конечно мора да победи после 10 кола.Класика Рома, ќе се јаде со екипите од горниот дел на табелата, и потоа ќе губи бодови од Емполи, Каљари, Аталанта итн...
Киево мртвациве иста прича, ќе изгинат на терен со големиве екипи, а после ќе се глупираат со Емполи и Кротоне... Ме паднаа на ливче ви се плукнам у тоа магарињата.[DOUBLEPOST=1477844805][/DOUBLEPOST]Патем ги нема да се јават @Padroni di Roma и @Smert да се пофалат од Имобиле и Лацио... Скромни дечки се они![]()
Човек прееска глеав слики од плавава, која милферица е ејВиди го оној позади нив.Би ја исссссссссссссссскинал оваа плавата.
fixedДе бе, до толку не ја знаете Мишел Хунцикер? Прв пат ја гледате? Бивша е на Ерос Рамазоти, јас од таму ја знам, а после дознав дека е водителка и модел. На ФБ др*aм едно 4-5 години![]()
Стар сум малце за такви тинејџерски заебанцииfixed![]()