Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.701
Сари морон го вади Инсиње а само он го размрдуваше нападот и беше опасен, со право се љутеше Лоренцо, кој кур е Џакерини? НУЛА играч.

Се осеќа немањето напаѓач кај Наполи, ќе го јадат доста ради тоа сезонава.
Ти треба да се радваш дека изгуби Наполи :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
Класика Рома, ќе се јаде со екипите од горниот дел на табелата, и потоа ќе губи бодови од Емполи, Каљари, Аталанта итн...

Киево мртвациве иста прича, ќе изгинат на терен со големиве екипи, а после ќе се глупираат со Емполи и Кротоне... Ме паднаа на ливче ви се плукнам у тоа магарињата.[DOUBLEPOST=1477844805][/DOUBLEPOST]Патем ги нема да се јават @Padroni di Roma и @Smert да се пофалат од Имобиле и Лацио... Скромни дечки се они :icon_mrgr:

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Класика Рома, ќе се јаде со екипите од горниот дел на табелата, и потоа ќе губи бодови од Емполи, Каљари, Аталанта итн...

Киево мртвациве иста прича, ќе изгинат на терен со големиве екипи, а после ќе се глупираат со Емполи и Кротоне... Ме паднаа на ливче ви се плукнам у тоа магарињата.[DOUBLEPOST=1477844805][/DOUBLEPOST]Патем ги нема да се јават @Padroni di Roma и @Smert да се пофалат од Имобиле и Лацио... Скромни дечки се они :icon_mrgr:
Па и Кротоне конечно мора да победи после 10 кола. :icon_mrgr: Рома ништо ново си губи бодови после сврзани 3-4 победи.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
Види го оној позади нив. :D Би ја исссссссссссссссскинал оваа плавата.
Човек прееска глеав слики од плавава, која милферица е еј :X3:. Ја има и топлес, само ај помачете се да ја најдете :icon_mrgr:

Родена е 1977, најзрели години за МИЛФ :pipi:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.243
Поени од реакции
8.149
Де бе, до толку не ја знаете Мишел Хунцикер? Прв пат ја гледате? Бивша е на Ерос Рамазоти, јас од таму ја знам, а после дознав дека е водителка и модел. На ФБ ја следам едно 4-5 години:)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Де бе, до толку не ја знаете Мишел Хунцикер? Прв пат ја гледате? Бивша е на Ерос Рамазоти, јас од таму ја знам, а после дознав дека е водителка и модел. На ФБ др*aм едно 4-5 години:)
fixed :icon_lol:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Емполи дефинитивно заслужуваат втора лига,дома игра икс нцнцнц

D

Darko_ufo

Гостин
Некој седи дома, чека кикс и спрема сликички и досетки... Нема да му го кажам името ама се римува со ЧМАРли :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Brat dosaden si vise ce te starm na ignor ne me zamaraj ebate.
Ja razbiram i smeski i trolanje posle poraz. Ama brat ti si retatdiran be, zal mi e vise, stvarno, i za da go spasim ostatokot od forumot da znaes deka ce te staem na ignor i ne me zamaraj vise.
Edna smeska si kazal pacient ko deko ti stael lajk i mislis interesen si.
Plus kopiras fori.
Najozbilno brat, mojot tim tepa i e u borba za vrv, tvojot tim e po 10 mesto i stvarno mislis deka si u pozicija da me prozivas.
Znaci kolku treba da si neintelegenten, eve dur ne sum te ignoriral objasni mi ziti sve najmilo brat, fasciniran sum od nivoto na glupokja i neintelegencija sto ja prikazues. Ili se trudis mnogu jako da si smesen posto si nekoj asocijavtiven tip, od tie debelite so bubulici i ti se diga kurot koga pacienti ko me6 i deko ti stiskaa lakoi ilo neznam sto e rabotava.
Ja brat u zivo ne sum sretnal olku glup covek. A sum sretnal mnogu glupi ljudi u mojava rabota.
A posto ne veruem deka ima tolku glupi ljudi mojata konstatacija e kako sto izjaviv i porano deka imas precki u razvojot, nekoj oblik na blaga retardacija, u toj slucaj brat dlaboko se izvinuem, posto ja site ljudi gi tretiram so ist respekt i ne sakam neciv invaliditet dali psihicki ili fizicki da koristim za zaebavanje.
Ti se izvinuem uste ednas bratce malo, ne si ti kriv, taka si roden jebiga.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom