Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Darko_ufo

Гостин
Искрено со човек кој на мали провокации реагира со тешки навреди кој пола му се комплексашки не му ни одговарам и подобро да ме игнорира. :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.695
Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Brat dosaden si vise ce te starm na ignor ne me zamaraj ebate.
Ja razbiram i smeski i trolanje posle poraz. Ama brat ti si retatdiran be, zal mi e vise, stvarno, i za da go spasim ostatokot od forumot da znaes deka ce te staem na ignor i ne me zamaraj vise.
Edna smeska si kazal pacient ko deko ti stael lajk i mislis interesen si.
Plus kopiras fori.
Najozbilno brat, mojot tim tepa i e u borba za vrv, tvojot tim e po 10 mesto i stvarno mislis deka si u pozicija da me prozivas.
Znaci kolku treba da si neintelegenten, eve dur ne sum te ignoriral objasni mi ziti sve najmilo brat, fasciniran sum od nivoto na glupokja i neintelegencija sto ja prikazues. Ili se trudis mnogu jako da si smesen posto si nekoj asocijavtiven tip, od tie debelite so bubulici i ti se diga kurot koga pacienti ko me6 i deko ti stiskaa lakoi ilo neznam sto e rabotava.
Ja brat u zivo ne sum sretnal olku glup covek. A sum sretnal mnogu glupi ljudi u mojava rabota.
A posto ne veruem deka ima tolku glupi ljudi mojata konstatacija e kako sto izjaviv i porano deka imas precki u razvojot, nekoj oblik na blaga retardacija, u toj slucaj brat dlaboko se izvinuem, posto ja site ljudi gi tretiram so ist respekt i ne sakam neciv invaliditet dali psihicki ili fizicki da koristim za zaebavanje.
Ti se izvinuem uste ednas bratce malo, ne si ti kriv, taka si roden jebiga.
Искрено, јас не знам зашто луѓето се напињаат и сфаќаат при срци некој што коментира глупости на форумот.. Најчесто на форумот се луѓе што не знаат или немаат што друго да прават у животот, си ги лечат фрустрациите со коментирање, или у краен стадиум животот им зависи од мислењата на форумов ...

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Интер со играчи како Ансалди,Сантон и Муриљо никогаш нема да заигра ЛШ. Каде бе со ваква криминална дефанзивна линија.
Средината Марио и Банега се добри,Едер просечен до исподпросечен,Брозович такоџе.
Кандрева бот,нон стоп репетиција,прочитан како селски буквар. Икарди бе што промаши а и генерално цел меч не се состави.
Овој тим е целиов за чистка,од сите овие само Марио,Банега,Перишич,Икарди и Кандрева другото е просеци за Торино тимови.
Жалосно е што ќе му се нафрлат на тренерот а овој најмала вина сноси за ваквиот Интер. Овој Интер ни Чоло не го спасува.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
После 11 одиграни утакмици 13-14 гол разлика :busi: Манчини со 1-0 утакмиците испаѓа велемајстор на фудбалската игра

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
На полусезона во 2 часот ќе му бележиме 6 месечен помен на Интер. Rip in peace inter

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom