Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Интер има ептен квалитетни играчи. Што ви е на вас. Само чекајте да се вооиграат. Штета само што нема да ја одбранат титулата есенски шампион.

D

Darko_ufo

Гостин
Абе Чамрли нели ќе ме блокираше, убаво си кажав јас некој чека кикс и спрема сликички... Што ги замараш останатите фанови на Интер со шило коа јас го спомнав тоа и никој друг од Фан Клубот, што кур замараш со деосетки наменети за мене а од друга страна треба да сум ти на игнор? Абе Смрадли овај извини Чмарли или биди маж или коа ќе имаш класичен MELT-DOWN држи се до кажаното.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Интер има ептен квалитетни играчи. Што ви е на вас. Само чекајте да се вооиграат. Штета само што нема да ја одбранат титулата есенски шампион.
Што есенски шампион, снег падна :D Или доцноесенски шампион? :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Интер осеќам ќе се пробуди против Милан, тогаш и Барбоса ќе добие шанса, и гол ќе даде... и нов тренер ќе имаат :icon_lol:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Brat dosaden si vise ce te starm na ignor ne me zamaraj ebate.
Ja razbiram i smeski i trolanje posle poraz. Ama brat ti si retatdiran be, zal mi e vise, stvarno, i za da go spasim ostatokot od forumot da znaes deka ce te staem na ignor i ne me zamaraj vise.
Edna smeska si kazal pacient ko deko ti stael lajk i mislis interesen si.
Plus kopiras fori.
Najozbilno brat, mojot tim tepa i e u borba za vrv, tvojot tim e po 10 mesto i stvarno mislis deka si u pozicija da me prozivas.
Znaci kolku treba da si neintelegenten, eve dur ne sum te ignoriral objasni mi ziti sve najmilo brat, fasciniran sum od nivoto na glupokja i neintelegencija sto ja prikazues. Ili se trudis mnogu jako da si smesen posto si nekoj asocijavtiven tip, od tie debelite so bubulici i ti se diga kurot koga pacienti ko me6 i deko ti stiskaa lakoi ilo neznam sto e rabotava.
Ja brat u zivo ne sum sretnal olku glup covek. A sum sretnal mnogu glupi ljudi u mojava rabota.
A posto ne veruem deka ima tolku glupi ljudi mojata konstatacija e kako sto izjaviv i porano deka imas precki u razvojot, nekoj oblik na blaga retardacija, u toj slucaj brat dlaboko se izvinuem, posto ja site ljudi gi tretiram so ist respekt i ne sakam neciv invaliditet dali psihicki ili fizicki da koristim za zaebavanje.
Ti se izvinuem uste ednas bratce malo, ne si ti kriv, taka si roden jebiga.
:(:(:(:( Тажни виолини почнаа да свират додека го читав ова.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.867
Поени од реакции
116.132
.
Znaci kolku treba da si neintelegenten, eve dur ne sum te ignoriral objasni mi ziti sve najmilo brat, fasciniran sum od nivoto na glupokja i neintelegencija sto ja prikazues. Ili se trudis mnogu jako da si smesen posto si nekoj asocijavtiven tip, od tie debelite so bubulici i ti se diga kurot koga pacienti ko me6 i deko ti stiskaa lakoi ilo neznam sto e rabotava.
J

Марли Вајсмилер

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464

Марли Вајсмилер

Јбг, се дешава, сигурен сум дека ти никад не би згрешил збор додека пишуваш на јазик што не е твој мајчин господине совршен :icon_lol:

Иначе на дечкото со прекрасна брада од водно никој не му ги чита постовите на латиница мојот го изанализиравте свите :kuracc:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Јбг, се дешава, сигурен сум дека ти никад не би згрешил збор додека пишуваш на јазик што не е твој мајчин господине совршен :icon_lol:

Иначе на дечкото со прекрасна брада од водно никој не му ги чита постовите на латиница мојот го изанализиравте свите :kuracc:
дечкото од водно со гадна брада и воопшто гадна појава никој не го чита, ниту пак го анализира затоа што не постои, небитен е и сите го мразиме и сакаме да го тепаме.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.390
Хејтерите ќе кажат после дека управата на Интер врска нема што работи, дека отсекогаш биле најочајни и дека најголемиот успех пред повеќе од 6 години беше резултат на краткорочно планирање кое се знаеше (да, @Stefan-kobe ака цобе се знаеше :kuracc: ) како ќе заврши.

@Џони Вајсмилер те нема нешто да ги повикаш Скиреа и МондоИко да објаснат две-три работи за управата на Интер и како истата треба да работи :kafence:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.867
Поени од реакции
116.132
Хејтерите ќе кажат после дека управата на Интер врска нема што работи, дека отсекогаш биле најочајни и дека најголемиот успех пред повеќе од 6 години беше резултат на краткорочно планирање кое се знаеше (да, @Stefan-kobe ака цобе се знаеше :kuracc: ) како ќе заврши.

@Џони Вајсмилер те нема нешто да ги повикаш Скиреа и МондоИко да објаснат две-три работи за управата на Интер и како истата треба да работи :kafence:
Па добро сега за разлика од порано земаа млад и амбициозен тренер, земаа и добри играчи (прошлото и ова лето), така да нема што многу да им се замери на управата. Порано ги носеа умрените Гасперини и Мацари. :D Едина грешка е што го донесоа Де Бур на крајот од летото, односно непосредно пред почетокот на првенството, требаше да дојде на почетокот на трансфер периодот и да си истера и припреми и трансфер период, а не вака.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068

Овој пат ставрно не гледам каква грешка направи управата, донесе нов тренер од тие што беа достапни за кој мислеше дека ќе смени концепт на игра со понапаѓачки фудбал наспроти гриндање резултати и потрошивме многу пари за засилувања. Скопивме добар тим сакал ти тоа да го признаеш или не. Тоа што нема резултати е сосем друга работа и заслужуваме сеир. Али нема да бидеш Мондонико ако не го искритуваш Интер за секој направен потег, правилен или не.

Било кој друг тим на Италија со овој ист ростер на играчи ќе им дише во врат на Јуве и ќе се бори за титула. Кој рече дека на секоја позиција мора да се има world class играчи да се биде конкурентен? Секој ебан тим во свет има squad players.

Пак ќе смениме тренер и пак иста приказна и така до бескрај. Треба да се инвестира во 1 тренер и да му се дадат 3 сезони да се докаже, пошто тим не се гради во една сезона, не знаеш кој играч ќе се вклопи а кој не па ќе треба повеќе од еден трансфер период да го штелуваш тимот на своите замисли. Еве нека земат нов тренер сега и нека играат долгорочно со него, 3-4 сезони.

Јас пак мислам дека проблемот во Интер е психолошки а сите подеднакво се виновни за лошите резултати, од тренер до играчи до мобинг од челници до рендање по медиуми. Голем тим е Интер и притисокот да се врати во ЛШ е енормен, незамислив за мене и тебе. Кој знае како се чуствувал Икарди пред да го шутира пеналот што го утна пред некое коло. Исто е и со другите играчи. Неможе магично сите играчи што ги купуваме да заборават да играат фудбал. Имаме добар тим само им треба добар психолог, ментор, тренер и ќе успееме.

Извинете за долгиот пост, не сме сите во фан клуб Интер како Уфо со one line-ри. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
Несто пак гол за Палермо, ама што кур кога овие се дрва... ај на лето ќе си најде подобар клуб :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom