Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Man United possession tonight (34%) is the lowest they have ever had in a Premier League game.

Инаку очобол од утакмица, не се сеќавам да сум гледал полошо дерби меѓу Ливерпул и Јунајтед. Ама искрен да бидам не сум разочаран од бодов.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Man United possession tonight (34%) is the lowest they have ever had in a Premier League game.

Инаку очобол од утакмица, не се сеќавам да сум гледал полошо дерби меѓу Ливерпул и Јунајтед. Ама искрен да бидам не сум разочаран од бодов.
Па на бод одеше Мурињо, од авион се гледаше, прв пат во ПЛ сезонава стави тројца во средина. Требаше Мата да влезе ама ајде...

H

HoT IcE

Гостин
Моу брате, не се прави класа екипа која ќе биде главен претендент за титула само со јаки засилувања. Ниту со изјави дека ќе ги правиш страв и трепет и дека Јунајтед има квалитет да освои лига, се додека немаш муда да влезеш отворено во дерби и да бараш доминација на терен и офанзива, никад Јунајтед нема да стане класа екипа. Мислам сериозно, загрижувачка е појавава, истово се дешаваше и во Челзи, изјави, логоа, постери и не знам што како Челзи или еве Јунајтед ќе биле страв и трепет, играчи полни со самодоверба и пак кога ќе дојде дерби играат како пичиња и во пичкарка филозофија. Ако им е.
Ливерпул од друга страна стандард, топло-ладно, неверувам дека некад ќе фатат константност.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
И не ме нервира толку многу тоа што се испичка од старт, колку што ме изнервира тоа што не ни проба да нападне. Бар 15-20 минути во второ полувреме, да пробаа гол дадат нашите. Не сфаќам зошто?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па на бод одеше Мурињо, од авион се гледаше, прв пат во ПЛ сезонава стави тројца во средина. Требаше Мата да влезе ама ајде...
За очекување беше Мурињо да игра со таков тим. А и очекуван тек имаше мечов. Ливерпул пробуваше нешто, Јунајтед добро се бранеше. Заслужено реми.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За очекување беше Мурињо да игра со таков тим. А и очекуван тек имаше мечов. Ливерпул пробуваше нешто, Јунајтед добро се бранеше. Заслужено реми.
Не, треба сите групно да отидеме на лоботомија и да заборавиме дека се играше мечов. :D Ме чуди што и никој од „странциве“ не пишал поарно Торино да си гледав :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
#Статистика #Погба #Канте

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
А мислев дека Милан и Интер ги играле најдосадните дербиња у задниве години.епа сум се заебал ова денеска беше врвот.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Не, треба сите групно да отидеме на лоботомија и да заборавиме дека се играше мечов. :D Ме чуди што и никој од „странциве“ не пишал поарно Торино да си гледав :icon_lol:
Искрено, криво ми е што не гледав Торино или Еибар:)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.790
го нема и жарот, гинеа порано, влегуваа ол ин
ова од вечерва е некое ново дерби

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop