Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Три години викам дека Ерера е најдобриот играч од средниот ред во Јунајтед, добро е што го приметуваат конечно тоа и фудалските новинари и експерти.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Три години викам дека Ерера е најдобриот играч од средниот ред во Јунајтед, добро е што го приметуваат конечно тоа и фудалските новинари и експерти.
Само што три години играше топло-ладно, од најкорисен играч на еден меч до најневидлив на другиот. Оваа сезона си игра константно и нормално дека новинарите ќе го посочат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Томи, бем ти размислувањето. Ги издоминиравме на домашен терен, дојдоа по бод, си отидоа со бод, со еден шут во рамки на гол и викаш дека си задоволен од резултатот?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се сеќавам против вас за Билбао како изигра и ич не ме чуди ова, ме чуди како досега НИШТО не изигра
Затоа што кај Ван Гал кој ќе изиграше партија во која ќе си земеше сам слобода на терен леташе веднаш на клупа. Само треба да смири нервите.
Еј дечки брао за потегот у 90+ со измената на Јанг за Шо на 0-0, ебаве парите фукнати на трансфери. Мизерија.
Не ви се криви ни Ман Утд ни Јанг ни Шо ни измената во 90 минута што ништо не направивте, прво полувреме од средина не излезе Пул :) Опасен пресинг играте 5 кола по ред, 5 победи по ред, страшна форма, домашен терен, да не требаше да ве остават пети да мавате во шеснаесетник како против Челзи? :D
Не знам што го напаѓате Ман Утд вие фановите на Пул, не се Бејли и Ерера, Жорди Амат и Лирој Фер. Кој сака нека е во екипа, стилот на Мурињо на дерби во гости е тој, бодот да е загарантиран, ако дадеш гол од контра или прекин арно, ако не, пак арно.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Само што три години играше топло-ладно, од најкорисен играч на еден меч до најневидлив на другиот. Оваа сезона си игра константно и нормално дека новинарите ќе го посочат.
Не знам, не ги гледам сите утакмици на Јунајтед, но кога сум ги гледал и он кога играл, секогаш имал солидни партии, ми се допаѓаат таков тип на играчи во средината, технички потковани и со интелигенција.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Задниот ред на Јунајтед заедно до Херера изгледа солидно, ама све понапред од Фелаини заедно со Звездата е мизерија.
Ама пак Хендерсон... :facepalm: Еден од најнегативните играчи што сум ги видел, активно и одмага на екипата за која што игра.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Не сум воопшто зачуден. Ништо подобро не може да се очекува да пружи оваа иритантна, преценета, сељачко-умислена комбинација од клуб, менаџер и напаѓач. Бетер поставена игра од најдосадните утакмици на Интер и Челзи во комбинација е ова, помртов и понекомпактен тим немале стварно одамна извадено, дно дна е ова што се игра од почеток на сезона па навака од комплексашот.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Прво полувреме очекував Ливерпул да тргне со појак пресинг... ама средината на Јунајтед издоминира.
Изгледа дека премногу битни алки во тимот се Лалана и Ванијалдум.
Стариџ и Мане потфрлија натпреварот максимално, очекував многу појаки перформанси поготово од Мане.

Погба не е за фри рол, пишав пред некое време, премногу е спор со топка и слаб во кративност.
Таа позиција мора да му се додели на Мата или на Мики.

Колку само добар дил направија Јунајтед со задржувањето на Де Геја... треба споменик да им се изгради на сите кои учествуваа во планот за пропаѓањето на трансферот во Реал:D:D:D

W

wicked_1

Гостин
Доаѓаа падобранци со вили и факели на темава коа се пишеше за недостатоците на Ибра, некои дури го форсираа и дека е зад Меси и Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom