- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.863
- Поени од реакции
- 10.231
Се сеќавам против вас за Билбао како изигра и ич не ме чуди ова, ме чуди како досега НИШТО не изигра#Статистика #Погба #Канте
Се сеќавам против вас за Билбао како изигра и ич не ме чуди ова, ме чуди како досега НИШТО не изигра#Статистика #Погба #Канте
Само што три години играше топло-ладно, од најкорисен играч на еден меч до најневидлив на другиот. Оваа сезона си игра константно и нормално дека новинарите ќе го посочат.Три години викам дека Ерера е најдобриот играч од средниот ред во Јунајтед, добро е што го приметуваат конечно тоа и фудалските новинари и експерти.
Затоа што кај Ван Гал кој ќе изиграше партија во која ќе си земеше сам слобода на терен леташе веднаш на клупа. Само треба да смири нервите.Се сеќавам против вас за Билбао како изигра и ич не ме чуди ова, ме чуди како досега НИШТО не изигра
Не ви се криви ни Ман Утд ни Јанг ни Шо ни измената во 90 минута што ништо не направивте, прво полувреме од средина не излезе ПулЕј дечки брао за потегот у 90+ со измената на Јанг за Шо на 0-0, ебаве парите фукнати на трансфери. Мизерија.
А ниту Арсенал ќе бидат шампиони.И низ цела мизерија што е лигава, Челзи пак не се топ4![]()
Не знам, не ги гледам сите утакмици на Јунајтед, но кога сум ги гледал и он кога играл, секогаш имал солидни партии, ми се допаѓаат таков тип на играчи во средината, технички потковани и со интелигенција.Само што три години играше топло-ладно, од најкорисен играч на еден меч до најневидлив на другиот. Оваа сезона си игра константно и нормално дека новинарите ќе го посочат.