Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kakvo igraciste e Perisic, inaku Kandreva so volejov morase da go pikne golmanov so sve topka u gol

Играат матер им ебам. Де Бур ќе ги оправи. Квалитетни тренери се он и Коку, само што не излегоа многу на виделина поради тоа што холандската лига е бувљотина.

Колку асистенции има сезонава Кандрева?

Играат матер им ебам. Де Бур ќе ги оправи. Квалитетни тренери се он и Коку, само што не излегоа многу на виделина поради тоа што холандската лига е бувљотина.

I Giovani Van Bronkhorst e od taja klapa, isto dosta soliden trener ce bide od nego.

Odbrana na Inter polosa i od taa na Roma deneska e.
Ranochia be majko

Која повраќаница беа Интер во второ полувреме.Ко Ван Гал и Мојс да им беа тренери.Само ебени центаршутеви. :tapp:

Ги развиорија дресојте од ко го победија Јуве.. Ајде се пеглање, диплење и в шкаф пак нека дремат :D
Фоѕа Инда!
Што се палиш не знам, како што Јуве вчера у шупчето имаа среќа така Интер денес немаа.
Битното е што се продолжи со истата игра од минатите 3 утакмици, плус без Марио играа што може да се каже е клучен играч во средината.

Што се палиш не знам, како што Јуве вчера у шупчето имаа среќа така Интер денес немаа.
Битното е што се продолжи со истата игра од минатите 3 утакмици, плус без Марио играа што може да се каже е клучен играч во средината.
Мене апсолутно ништо не ми менува то, дали Интер имал или немал среќа! Ама баш ништо! Јас видов 1-1 фул тајм и то ме радува :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom