Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А кој беше најдобар играч на Јувентус? Рамо до рамо со Дибала беа.
Конкретно минатата сезона 2015/2016 Погба не беше ниту во топ 5 најдобри играчи на Јуве. Не знам што си гледал лани, ама тој до март не изигра натпревар како што треба. Се влечеше по теренот, грешеше ненормално. Последните 2-3 месеци се среди и се врати во некоја нормала, ама сепак ни од далеку не е доволно за да се нарече најдобар играч на Јуве минатата година. А кога го спомена Дибала, грев е Погба да го доведеш на неговото ниво од лани, бидејќи овој изигра едно 50 пати подобро и тоа секој што го гледа Јуве редовно ќе ти го потврди.

А за тоа дека општо во последните сезони може да се смета дека беше меѓу најдобрите во Јуве, апсолутно си во право. Сепак може да се каже со исклучок на минатата сезона.

Конкретно минатата сезона 2015/2016 Погба не беше ниту во топ 5 најдобри играчи на Јуве. Не знам што си гледал лани, ама тој до март не изигра натпревар како што треба. Се влечеше по теренот, грешеше ненормално. Последните 2-3 месеци се среди и се врати во некоја нормала, ама сепак ни од далеку не е доволно за да се нарече најдобар играч на Јуве минатата година. А кога го спомена Дибала, грев е Погба да го доведеш на неговото ниво од лани, бидејќи овој изигра едно 50 пати подобро и тоа секој што го гледа Јуве редовно ќе ти го потврди.

А за тоа дека општо во последните сезони може да се смета дека беше меѓу најдобрите во Јуве, апсолутно си во право. Сепак може да се каже со исклучок на минатата сезона.
Како и да е, факт е дека беше најдобар (или еден од најдобрите) играчи на Јувентус последниве неколку сезони. Не смееа да го продадат (барем уште годинава) за да пробаат да направат нешто во ЛШ.

Ланската прва полусезона не треба да биде репер, зошто Јувентус беа очајни, а имаат најквалитетни играчи.

Ме2 ај не се бламирај жити се, Погба лани бил рамо до рамо со Дибал, ААААААААПСОЛУТНО.

Ланската полусезона не требало да биде репер за тоа што Погба беше очаен, баш напротив, тоа треба да биде репер за играч кој е платен 120 милиони евра и од кој се очекува сам да држи цел везен ред.

Чао.

Oвие до утре ќе се лажат сами се дека единa причина што Погба си отиде е дека пошто самиот сакал. Да нејќел да си оди дека Марота ќе одбиел понуда од +100 милиони за него. Сигурно. Марота е идиот да одбие таква понуда за лимитиран играч ко Погба.
Ако убаво читаш, поточно, ако воопшто читаш, тоа е изјава на Раиола, што подолу напишав дека едно е изјава друга е реалноста, ама како ти одговара, и верувај си во што сакаш. Ти ако се лажиш со изјавите за Мистер Икс, јас уште во Мај напишав дека секоја понуда над 70 мил треба да се прифати без размислување (не е проблем, ако сакаш ќе го побарам мислењето и ќе ти го цитирам)..

Дебатата беше дека Јуве не зависи од продажбата на играч за да купува друг играч. Затоа се штедеше сите овие години каде Јуве беше во плус сите години, ама твое право си е во што сакаш да веруваш.

Ако убаво читаш, поточно, ако воопшто читаш, тоа е изјава на Раиола, што подолу напишав дека едно е изјава друга е реалноста, ама како ти одговара, и верувај си во што сакаш. Ти ако се лажиш со изјавите за Мистер Икс, јас уште во Мај напишав дека секоја понуда над 70 мил треба да се прифати без размислување (не е проблем, ако сакаш ќе го побарам мислењето и ќе ти го цитирам)..

Дебатата беше дека Јуве не зависи од продажбата на играч за да купува друг играч. Затоа се штедеше сите овие години каде Јуве беше во плус сите години, ама твое право си е во што сакаш да веруваш.
Све тоа убаво ама ај те молам ојбасни ми каква врска има мистер X со маубетот за Погба?

Све тоа убаво ама ај те молам ојбасни ми каква врска има мистер X со маубетот за Погба?
Па ти напиша дека сеуште во Јуве сме се лажеле за тоа како Погба ако сакал да остане ќе останел, па и јас напишав дека не се лажам јас, како некои што се лажеа со муабетот на Галијани дека доаѓа Мистер Х, повлеков чиста паралела, никаде не напишав дека имаат врска двете теми. Јас уште во Мај бев сигурен дека Погба ќе замини.

Палермо кои касапи се напраени со тренеров нов, 3ца ни поебаја. Али со срце играње, браво :)[DOUBLEPOST=1474740751][/DOUBLEPOST]
Играта на Јувентус = гној
Шо игра гледаше ти? Она беше буквално малска тепачка до 60та минута и до голот на Јуве, после то - Држи топката само не ме тепај. Ругани се повреди, Асамоа едвај 2 дуели ги издржа и одма за колено, Кедира исто се жалеше цело прво на повреда, Игуаин ќе го прекршеа на два дела за малце :D

Последно уредено:
Немој така. :D
Јас стварно неможам некогаш да ги разберам тренериве, имаш одлична утакмица претходна партија, и наредната прајш тактички експерименти пак, прво 30 минути не се знаеше шо формација се игра од ко се пвореди ругани, Алвеш цела утакмица на средина гираше па лево па десно, Манџукич напред истурен, Игуаин полушпиц, дефанзивец... За Лемина не мисе ни почнува да зборам..Стварно не ми се јасни некогаш тотално некој потези шо ги прат, еве ги весниците најавуват демек промена на формација се спрема па пробва варијатни ама да го ебам ова денес беше ужас. o_O

Да и заборајв Лемина играше пред одбрана, па бокс ту бокс, па едно време се заборај лево крило и секоја втора топка ја пукаше в небеса, некој сателит можи му сметаше, а пак Кедира го гледам кутриот пред одбрана пробва акции да организира дури не му текна на Лемина да се врати, за после Асамоа да пробва Пирло да биди и нормално да го повредат при првиот старт...

Палермо кои касапи се напраени со тренеров нов, 3ца ни поебаја. Али со срце играње, браво :)[DOUBLEPOST=1474740751][/DOUBLEPOST]
Шо игра гледаше ти? Она беше буквално малска тепачка до 60та минута и до голот на Јуве, после то - Држи топката само не ме тепај. Ругани се повреди, Асамоа едвај 2 дуели ги издржа и одма за колено, Кедира исто се жалеше цело прво на повреда, Игуаин ќе го прекршеа на два дела за малце :D

Не е ова балет... само се жалите :) ... ако примевте при крајот ќе видеше држи топка не ме тепај. :)

Не е ова балет... само се жалите :) ... ако примевте при крајот ќе видеше држи топка не ме тепај. :)
Ако примевме ќе заслужеа, не се жалиме ти кажвам дека се пукнаја од ќотек али чим судијата дозволвал значи е во граници (се надевам). Палермо изигра многу убо, а алегри овие експериментите можи в газ да си ги пикни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom