Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Kakvo igraciste e Perisic, inaku Kandreva so volejov morase da go pikne golmanov so sve topka u gol

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Играат матер им ебам. Де Бур ќе ги оправи. Квалитетни тренери се он и Коку, само што не излегоа многу на виделина поради тоа што холандската лига е бувљотина.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Колку асистенции има сезонава Кандрева?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Играат матер им ебам. Де Бур ќе ги оправи. Квалитетни тренери се он и Коку, само што не излегоа многу на виделина поради тоа што холандската лига е бувљотина.

I Giovani Van Bronkhorst e od taja klapa, isto dosta soliden trener ce bide od nego.

Odbrana na Inter polosa i od taa na Roma deneska e.
Ranochia be majko

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Која повраќаница беа Интер во второ полувреме.Ко Ван Гал и Мојс да им беа тренери.Само ебени центаршутеви. :tapp:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ги развиорија дресојте од ко го победија Јуве.. Ајде се пеглање, диплење и в шкаф пак нека дремат :D
Фоѕа Инда!
Што се палиш не знам, како што Јуве вчера у шупчето имаа среќа така Интер денес немаа.
Битното е што се продолжи со истата игра од минатите 3 утакмици, плус без Марио играа што може да се каже е клучен играч во средината.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Што се палиш не знам, како што Јуве вчера у шупчето имаа среќа така Интер денес немаа.
Битното е што се продолжи со истата игра од минатите 3 утакмици, плус без Марио играа што може да се каже е клучен играч во средината.
Мене апсолутно ништо не ми менува то, дали Интер имал или немал среќа! Ама баш ништо! Јас видов 1-1 фул тајм и то ме радува :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom