Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако примевме ќе заслужеа, не се жалиме ти кажвам дека се пукнаја од ќотек али чим судијата дозволвал значи е во граници (се надевам). Палермо изигра многу убо, а алегри овие експериментите можи в газ да си ги пикни.

Е така де. Експериментите му се јаки. Манџукич и Игуаин во прва постава... Такво напаѓачко дуо да игра заедно немам видено од крајот на 90-тите ми се чини. Не се сеќавам.

Pjanic bese pojak od Pogba.
Ama posle trabsferite Pjanic vrska nemal a Pogba bil najjak, to e taa ekspertiza.

Sent from my D2403 using Tapatalk

колку сте само лицемерни, ова да го пишев јас лани во сред сезона очи ќе ми изведевте, крај на муабетов, не ме убедувај во нешто спротвино ;)

Е така де. Експериментите му се јаки. Манџукич и Игуаин во прва постава... Такво напаѓачко дуо да игра заедно немам видено од крајот на 90-тите ми се чини. Не се сеќавам.
Ау па ти изгледа не си го гледал супер тандемот на Раниери, Пацини-Милито. :D

Ау па ти изгледа не си го гледал супер тандемот на Раниери, Пацини-Милито. :D

Ги заборавив жими сѐ... се мислев некое време и не ми текнуваше последно кој играл со 2 бомбери напред. :)

ako prodolze juventus so vakva mizerna igra i vo LS mislam deka ke imat kratok dostrel tamu ke treba da se srekni ako dogurat i do 1/8 finale

Kevin-Prince Boateng: "Sjećam se četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone na Camp Nou. Svi smo nervozni pre utakmice, samo on ne. Sjedi, pije kafu, šalje poruke. Pitam ga: ’Andrea, kako nisi nervozan?’. Kaže: ’Ovo je samo nogomet’"!

Kevin-Prince Boateng: "Sjećam se četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone na Camp Nou. Svi smo nervozni pre utakmice, samo on ne. Sjedi, pije kafu, šalje poruke. Pitam ga: ’Andrea, kako nisi nervozan?’. Kaže: ’Ovo je samo nogomet’"!
Sekako, labavo mu e.

Andrea+Poli+Italy+Training+Session+Press+Conference+r6U7c9TXeu6l.jpg

Врти, сучи, Ромава, пак пеналче :D

Тоа е тој лузерски менталитет... Ги има играчите Рома за скудето, ама кај нив во главата им е проблемот.

:jajce:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom