Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ако примевме ќе заслужеа, не се жалиме ти кажвам дека се пукнаја од ќотек али чим судијата дозволвал значи е во граници (се надевам). Палермо изигра многу убо, а алегри овие експериментите можи в газ да си ги пикни.
Е така де. Експериментите му се јаки. Манџукич и Игуаин во прва постава... Такво напаѓачко дуо да игра заедно немам видено од крајот на 90-тите ми се чини. Не се сеќавам.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Pjanic bese pojak od Pogba.
Ama posle trabsferite Pjanic vrska nemal a Pogba bil najjak, to e taa ekspertiza.

Sent from my D2403 using Tapatalk

колку сте само лицемерни, ова да го пишев јас лани во сред сезона очи ќе ми изведевте, крај на муабетов, не ме убедувај во нешто спротвино ;)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Е така де. Експериментите му се јаки. Манџукич и Игуаин во прва постава... Такво напаѓачко дуо да игра заедно немам видено од крајот на 90-тите ми се чини. Не се сеќавам.
Ау па ти изгледа не си го гледал супер тандемот на Раниери, Пацини-Милито. :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ау па ти изгледа не си го гледал супер тандемот на Раниери, Пацини-Милито. :D
Ги заборавив жими сѐ... се мислев некое време и не ми текнуваше последно кој играл со 2 бомбери напред. :)

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
ako prodolze juventus so vakva mizerna igra i vo LS mislam deka ke imat kratok dostrel tamu ke treba da se srekni ako dogurat i do 1/8 finale

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.770
Kevin-Prince Boateng: "Sjećam se četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone na Camp Nou. Svi smo nervozni pre utakmice, samo on ne. Sjedi, pije kafu, šalje poruke. Pitam ga: ’Andrea, kako nisi nervozan?’. Kaže: ’Ovo je samo nogomet’"!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Kevin-Prince Boateng: "Sjećam se četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone na Camp Nou. Svi smo nervozni pre utakmice, samo on ne. Sjedi, pije kafu, šalje poruke. Pitam ga: ’Andrea, kako nisi nervozan?’. Kaže: ’Ovo je samo nogomet’"!
Sekako, labavo mu e.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Врти, сучи, Ромава, пак пеналче :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Тоа е тој лузерски менталитет... Ги има играчите Рома за скудето, ама кај нив во главата им е проблемот.

:jajce:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom