Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
The Fundamentals of Caring.Има во последно излезено нешто салам шо го има на торент?
The Fundamentals of Caring.Има во последно излезено нешто салам шо го има на торент?
civil warИма во последно излезено нешто салам шо го има на торент?
swiss army man so harry potterИма во последно излезено нешто салам шо го има на торент?
Hunt for the WilderpeopleИма во последно излезено нешто салам шо го има на торент?
The Fundamentals of Caring.
Мене Fundamentals of Caring ми беше за нијанса подобар од новозеландскиот, иако и двата добри. Предлог од мене: Tallulah - заедничко за сите 3 е што се инди филмчиња со премиера на годинешниот Sundance. Ѕирнете го и тој.
Тууу, вечерва баш јас на работа се најдов. Од 20:00 на HBO Houston, We Have a Problem, од 22:00 на Телма ова.Вечерас на кино Телма го има романскиот The death of mr. Lazarescu од 22.00. Вчера одеше Blue is the warmest color.
Одлични европски филмови даваат, па бујрум. @MyloXyloto
Ич да не ти е криво. Веќе го има Хјустон на торент.Тууу, вечерва баш јас на работа се најдов. Од 20:00 на HBO Houston, We Have a Problem, од 22:00 на Телма ова.
Да, баш сега го затекнав, среќа пуштена била Телма цело време на ТВ па ќе го вратам назад само. Фала ти многуВечерас на кино Телма го има романскиот The death of mr. Lazarescu од 22.00. Вчера одеше Blue is the warmest color.
Одлични европски филмови даваат, па бујрум. @MyloXyloto
И да го нема, пред да излезам ги ставив да се снимаат и двата.Ич да не ти е криво. Веќе го има Хјустон на торент.
Супер искулирано филмче. Прееска ми се гледаше нешто лабаво, и таман се погоди филмот.