Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добар :pos::pos::pos:

Напаѓач е Муса, не знам што имаш гледано ти.
Ме фати. :pos:
Само што стиснав испрати ми текна дека тој у средина Менди се вика а овој Муса е напаѓачот од ЦСКА.

Ме мрзеше да едитирам ама коа веќе ме упеца нека го вратат мислењето ако може. Нека ме цитира Стекот да собере некој лајГ хехехе

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Еден гол даде. Ок е.
Да, само тоа го направи на натпреварот. И даде неколку одлични пасови. И комплетно ја контролира средината. И најдобар играч е на теренот.

Само тоа. Дајте меме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еден гол даде. Ок е.
Поради голот веќе не е прескап? :icon_mrgr:
Не е само голот, олраунд играта денес му е без замерки, еве и да го исклучиме голот. Еден куп топки расчисти во одбрана и подели во напад, акцијата за голот на Мата е типичен пример. Штом може вие да се дичите кога ќе изигра лошо, и Ставро може меме да бара кога Погба ќе игра супер :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Да, само тоа го направи на натпреварот. И даде неколку одлични пасови. И комплетно ја контролира средината. И најдобар играч е на теренот.

Само тоа. Дајте меме.
Ок, еден добар натпревар, пет лоши.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.807
Погба бог готово ја оправда цената!
Ако игра како денес во 70% од натпреварите како денес, уште 89 милиони нека им дадат на Јуве.

Само тоа. Дајте меме.
Ја...

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Џабе муабети дека тапа е Погба, он и Тони Крос се најпосакуваните играчи од среден ред, нема клуб кој не би сакал тие двајца да не ги има у тим. Иначе се приметува разликата без Шрек, доста побрза игра имаа Јунајтед, али пак и Лестер беа дупиња не одиграа ништо.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ако игра како денес во 70% од натпреварите како денес, уште 89 милиони нека им дадат на Јуве.
Ако игра тогаш да.

Ама рипнавте одма после еден добар натпревар. Треба да го прави ова секоја недела.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom