Абе не можете гла да крените од нас фановите на Јунајтед. КуроФ ме боли што мислиш за фановите, колку генерализираш и тоа што го користиш како одбранбен механизам . Ти кажувам дека не му е најдобра и едина утакмица сезонава. Првите две кола ги изигра топ како новодојденец во тимот. Едно е да играш со Фелаини а друго е со технички поткован партнер кој што знае да игра со топка. Читни што вика Клоп за него, остајне нас фановите, небитни сме.Да да грешиме сите ние, и сите експерти у фудбалов, само фановите на Јунајтед се у право, секоја недела игра вака.
Дај не ме јеби.
Небитен е голот денес, играше супер. Кога сезонава имал ваква утакмица?
Епа ај тогаш од утре јас ќе постирам што пишале на ФБ од фан клуб Челзи Тирана и ќе се смееме кога ќе тресне некој севселенска глупост. Змејски респект до тебе ама навистина понекогаш како паднат од Марс делуваш.До пред еден ден:
Видете, задачата на Погба не е да дава голови. Не знам како можете од играч што вреди колку цела Македонија да очекувате добра игра.
Денеска:
BUSIIIII SAMO STO ZAPOCNA MASINERIJATA!! MURINJO KE IZGUBI 3 MECA PO RED I ODMA NE GO BIVALO...A BE AJDEEE TITULATA E NASA LAPAJ SIIIII
(Ама змејски ептен си глуп скролај наназад никој ова не пишал.....за жал не сте само вие фанови на Јунајтед во светот. За жал. Ааааама могуче и вакви коментари имало само на посуптилен начин пишани не знам, ме мрзи да скролам)
Ќе ги испердашат со 3 гола у второ.Редно е да киксни Сити. Колку има Пеп досега? 10 од 10?
Не е крив он што мртвиот Стоунс чекаше цела екипа на Свонси да го нападне Браво и овој да му ја даде у заби па чилеанецов мораше да дрибла.btw супер се прилагодува Браво на англискава игра и идеите на Пеп, нека продужи вака![]()