Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Ливерпул 0-3 гола ја имам, си знајте више како ќе заврши

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
До пред еден ден:
Видете, задачата на Погба не е да дава голови. Не знам како можете од играч што вреди колку цела Македонија да очекувате добра игра.

Денеска:
BUSIIIII SAMO STO ZAPOCNA MASINERIJATA!! MURINJO KE IZGUBI 3 MECA PO RED I ODMA NE GO BIVALO...A BE AJDEEE TITULATA E NASA LAPAJ SIIIII

(Ама змејски ептен си глуп скролај наназад никој ова не пишал.....за жал не сте само вие фанови на Јунајтед во светот. За жал. Ааааама могуче и вакви коментари имало само на посуптилен начин пишани не знам, ме мрзи да скролам :D )

R

red.devil

Гостин
Да да грешиме сите ние, и сите експерти у фудбалов, само фановите на Јунајтед се у право, секоја недела игра вака.
Дај не ме јеби.

Небитен е голот денес, играше супер. Кога сезонава имал ваква утакмица?
Абе не можете гла да крените од нас фановите на Јунајтед. КуроФ ме боли што мислиш за фановите, колку генерализираш и тоа што го користиш како одбранбен механизам . Ти кажувам дека не му е најдобра и едина утакмица сезонава. Првите две кола ги изигра топ како новодојденец во тимот. Едно е да играш со Фелаини а друго е со технички поткован партнер кој што знае да игра со топка. Читни што вика Клоп за него, остајне нас фановите, небитни сме.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.832
Поени од реакции
12.283
Редно е да киксни Сити. Колку има Пеп досега? 10 од 10?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
До пред еден ден:
Видете, задачата на Погба не е да дава голови. Не знам како можете од играч што вреди колку цела Македонија да очекувате добра игра.

Денеска:
BUSIIIII SAMO STO ZAPOCNA MASINERIJATA!! MURINJO KE IZGUBI 3 MECA PO RED I ODMA NE GO BIVALO...A BE AJDEEE TITULATA E NASA LAPAJ SIIIII

(Ама змејски ептен си глуп скролај наназад никој ова не пишал.....за жал не сте само вие фанови на Јунајтед во светот. За жал. Ааааама могуче и вакви коментари имало само на посуптилен начин пишани не знам, ме мрзи да скролам :D )
Епа ај тогаш од утре јас ќе постирам што пишале на ФБ од фан клуб Челзи Тирана и ќе се смееме кога ќе тресне некој севселенска глупост. Змејски респект до тебе ама навистина понекогаш како паднат од Марс делуваш.

@Ставрогин еве ти меме над мене :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
btw супер се прилагодува Браво на англискава игра и идеите на Пеп, нека продужи вака :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
btw супер се прилагодува Браво на англискава игра и идеите на Пеп, нека продужи вака :icon_lol:
Не е крив он што мртвиот Стоунс чекаше цела екипа на Свонси да го нападне Браво и овој да му ја даде у заби па чилеанецов мораше да дрибла.

Страшно неинтелигентно и глупо створење е овој Стоунс.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Моментално Браво е Пинто за Валдес.
Сварно не ми е јасно што виде келешов во пацеров.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Уште една страшна експертиза, џабе победил Ливерпул на Мостот, кога следно коло ќе киксне со Хал.

:icon_lol:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
До кога бе ќе ги бустнуваат пластикиве со пенали? Исто вака и на Вест Хем им го скршија филмот да вибам племето судиско.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Каков шугав пенал доби Сити. Леле.

Последно уредено:
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не заебавајте чист пенал беше. Што мајка бараше да му ги пикне рацете во очи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom