Не мора на мене, статијава искочи на Дејли мејл синоќа. А они ти се ко наш Курир, од насловот, до суштината на статијата ...Јас му верувам на Видук, пошто очигледно само он чита целосни статии, ние другите само наслови![]()
Нема што Венгер да го слушам, пишаново е од човекот кој ja напишал книгата од која е изваден делов.Јас слушам,не читам. Изгледи го пресот на Венгер од денес.
Клише муабет е ова веќе за насловот.
Изгледа оти имаше ФА куп среде недела, немаат доволно време за одмор екипите.зошто овој петок нема утакмица?
Јас кажав и стојам зад тоа. Во иднина (не дај боже) Мурињо да стане менаџер на Ливерпул и 10 Премиер Лиги да освои никогаш нема да го сакам. Нема да му го спорам успехот, нити пак сега му го спорам, ама никогаш нема да го почитувам.[DOUBLEPOST=1474654742][/DOUBLEPOST]Епа тогаш зошто би ти пречела арогантна појава да биде менаџер на Ливерпул кој како, така, сепак на крај барем еднаш ја освојувал ПЛ, светиот грал за Ливерпул?
Значи, ако во 2004 дојдеше можи некој работи ќе беа поинакви, ама пак никогаш немаше да го почитувам многу, а посебно сега нема да сакам да дојди.Ти верувам дека во 2004 си имал мислење дека Мурињо е арогантно копиле и уживај дека нема да го сметаш за бог ако ви донесел титула после 40 светлосни години.
Абе градот ќе го преименувавте по Роџерс да ви освоеше а не па овој да ви заредел 2-3 титули у период од 10 години.
Epa zatoa radi pocit zero trofei.Јас кажав и стојам зад тоа. Во иднина (не дај боже) Мурињо да стане менаџер на Ливерпул и 10 Премиер Лиги да освои никогаш нема да го сакам. Нема да му го спорам успехот, нити пак сега му го спорам, ама никогаш нема да го почитувам.[DOUBLEPOST=1474654742][/DOUBLEPOST]
Значи, ако во 2004 дојдеше можи некој работи ќе беа поинакви, ама пак никогаш немаше да го почитувам многу, а посебно сега нема да сакам да дојди.
Роџерс е сосем друга приказна, нормално дека Ливерпул ќе го преименувавме во Роџерс. Во секое време Роџерс >>>>>>Мурињо, во почит не во фудбалско познавање.![]()
Вторни, Среда има ЛШ, ваљда ради тоа е.А стварно.. кој му к*р со распоредов што цело време недела е шит?
Утре можеле да ги преместат Арсенал со Челзи или УТД со Лестер.. сеедно. Незнам воопшто што се замарале што стаиле утакмица в недела. Стај ја и незе од 16:00 и К те боли за в недела.
Ние со Милнер лев бек ги тепавмеОх, Блинд лево игра, слаба точка против Марез![]()
Би те одрал од ќутек, жими сфеЛестер да даде гол 1.56
поклон