R
red.devil
Гостин
А Ливерпул ќе станеа најомразен клуб на островот. :ДКај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Тебе Мурињо ќе ти беше омилен, а јас ќе требаше за Бенитез и Роџерс да зборам![]()
А Ливерпул ќе станеа најомразен клуб на островот. :ДКај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Тебе Мурињо ќе ти беше омилен, а јас ќе требаше за Бенитез и Роџерс да зборам![]()
Мене ме заболе за Мурињо. Зборувам на приватен план, за луѓе кои се стварно "околу мене".3,000 km од тука не е баш „околу мене“![]()
За Мурињо се збори тука. Кур не` боли за твојот приватен живот и што ти сакаш и не сакаш.Мене ме заболе за Мурињо. Зборувам на приватен план, за луѓе кои се стварно "околу мене".
Колку годинки имаше у 2004та?Уште од 2004 беше арогантно копиле, а по природа сум таков па не можам да трпам ароганција околу мене.
Сега имам 25.[DOUBLEPOST=1474636827][/DOUBLEPOST]Колку годинки имаше у 2004та?
К, не замарај. К?За Мурињо се збори тука. Кур не` боли за твојот приватен живот и што ти сакаш и не сакаш.
к?
![]()
Епа тогаш зошто би ти пречела арогантна појава да биде менаџер на Ливерпул кој како, така, сепак на крај барем еднаш ја освојувал ПЛ, светиот грал за Ливерпул?Мене ме заболе за Мурињо. Зборувам на приватен план, за луѓе кои се стварно "околу мене".
Ти верувам дека во 2004 си имал мислење дека Мурињо е арогантно копиле и уживај дека нема да го сметаш за бог ако ви донесел титула после 40 светлосни години.Уште од 2004 беше арогантно копиле, а по природа сум таков па не можам да трпам ароганција околу мене.
Со светлосни години се мери простор, не време.Ти верувам дека во 2004 си имал мислење дека Мурињо е арогантно копиле и уживај дека нема да го сметаш за бог ако ви донесел титула после 40 светлосни години.
Абе градот ќе го преименувавте по Роџерс да ви освоеше а не па овој да ви заредел 2-3 титули у период од 10 години.
А Венгер приватно со пријатели сигурно на многу пософистициран начин се изразуваЌе му ја скрши вилицата...
Психопат е човекот,дефинитивно.
Се изразува, и тоа на француски.А Венгер приватно со пријатели сигурно на многу пософистициран начин се изразува![]()
Е па тогаш Челзи ќе одеше финале во 2005та и ќе направеше пресврт против МиланКај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Ова е една од работите кои стварно ме интересира како би излегле. За потсетување Мурињо во Ливерпул немаше да има 200 милиони да троши. Ќе требаше со тој тим што беше тогаш да освои ПЛ.Што "опа бато" коп, потегов на управава најверојатно ве коштал титули и што не.![]()