Не ми го отвора клипов од крш нетов на Вип, што има накратко?Aј па, што побрзо и во ПЛ...
јас ништо не разбрав од видеото, ама еве дискрипшнНе ми го отвора клипов од крш нетов на Вип, што има накратко?
ја удира прво топката па му ја собира ногата саглам, таканаречената 50-50 ситуација според експертивеНе ми го отвора клипов од крш нетов на Вип, што има накратко?
Не е тоа, туку првин играчот доби жолт. Ама судијата доби информација од видео асистентот кој му сугерираше дека стартот е остар за црвен картон, па потоа му покажа овој црвен. Ете колку може да значи ако стартот се погледне од друг агол и неколку пати на забавена снимка.ја удира прво топката па му ја собира ногата саглам, таканаречената 50-50 ситуација според експертиве
и нормално си доби црвен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Ни во ваква ситуација Мурињо немаше да ми биде омилен. Не толку омразен можи да се речи, ама омилен, никако.Кај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Тебе Мурињо ќе ти беше омилен, а јас ќе требаше за Бенитез и Роџерс да зборам![]()
Што "опа бато" коп, потегов на управава најверојатно ве коштал титули и што не.
Од кои причини би го мразел 2004та?Ни во ваква ситуација Мурињо немаше да ми биде омилен. Не толку омразен можи да се речи, ама омилен, никако.![]()
Секако.Ни во ваква ситуација Мурињо немаше да ми биде омилен. Не толку омразен можи да се речи, ама омилен, никако.![]()
Секако.Мислам дека Чичо може јак ќотек да му удри на Мурињо.
Уште од 2004 беше арогантно копиле, а по природа сум таков па не можам да трпам ароганција околу мене.Што "опа бато" коп, потегов на управава најверојатно ве коштал титули и што не.
Од кои причини би го мразел 2004та?