Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин
Кај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Тебе Мурињо ќе ти беше омилен, а јас ќе требаше за Бенитез и Роџерс да зборам :icon_mrgr:
А Ливерпул ќе станеа најомразен клуб на островот. :Д

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ме заболе за Мурињо. Зборувам на приватен план, за луѓе кои се стварно "околу мене".
Епа тогаш зошто би ти пречела арогантна појава да биде менаџер на Ливерпул кој како, така, сепак на крај барем еднаш ја освојувал ПЛ, светиот грал за Ливерпул?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Уште од 2004 беше арогантно копиле, а по природа сум таков па не можам да трпам ароганција околу мене.
Ти верувам дека во 2004 си имал мислење дека Мурињо е арогантно копиле и уживај дека нема да го сметаш за бог ако ви донесел титула после 40 светлосни години.

Абе градот ќе го преименувавте по Роџерс да ви освоеше а не па овој да ви заредел 2-3 титули у период од 10 години.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ти верувам дека во 2004 си имал мислење дека Мурињо е арогантно копиле и уживај дека нема да го сметаш за бог ако ви донесел титула после 40 светлосни години.

Абе градот ќе го преименувавте по Роџерс да ви освоеше а не па овој да ви заредел 2-3 титули у период од 10 години.
Со светлосни години се мери простор, не време. :kezec:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ќе му ја скрши вилицата...:pos:
Психопат е човекот,дефинитивно.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.798
I asked Jose what had happened and he revealed: 'He was asking for a red card and pressing the ref in my technical area. I told him to go back to his area. He pushed me.

'I told him, "Here you do that, you know I can't react, but I will meet you one day in the street".' Now I don't think Jose was ever serious about having fisticuffs with the Frenchman, he was just huffing and puffing and letting off steam.

Aма кога се чита само насловот на статијата...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Јас слушам,не читам. Изгледи го пресот на Венгер од денес.

Клише муабет е ова веќе за насловот.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.833
Поени од реакции
12.285
Кај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Тебе Мурињо ќе ти беше омилен, а јас ќе требаше за Бенитез и Роџерс да зборам :icon_mrgr:
Е па тогаш Челзи ќе одеше финале во 2005та и ќе направеше пресврт против Милан :icon_lol:[DOUBLEPOST=1474651765][/DOUBLEPOST]
Што "опа бато" коп, потегов на управава најверојатно ве коштал титули и што не. :icon_lol:
Ова е една од работите кои стварно ме интересира како би излегле. За потсетување Мурињо во Ливерпул немаше да има 200 милиони да троши. Ќе требаше со тој тим што беше тогаш да освои ПЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom