Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Не ми го отвора клипов од крш нетов на Вип, што има накратко?
јас ништо не разбрав од видеото, ама еве дискрипшн

A football referee has praised his video assistant after his colleague sitting in a van used replay footage to influence an on-field decision and have a player sent off.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Не ми го отвора клипов од крш нетов на Вип, што има накратко?
ја удира прво топката па му ја собира ногата саглам, таканаречената 50-50 ситуација според експертиве
и нормално си доби црвен

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
ја удира прво топката па му ја собира ногата саглам, таканаречената 50-50 ситуација според експертиве
и нормално си доби црвен

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е тоа, туку првин играчот доби жолт. Ама судијата доби информација од видео асистентот кој му сугерираше дека стартот е остар за црвен картон, па потоа му покажа овој црвен. Ете колку може да значи ако стартот се погледне од друг агол и неколку пати на забавена снимка.

Инаку ова е во Холандија, ако не се лажам од оваа сезона е воведен видео асистентот, односно уште еден судија кој ги прегледува спорните ситуации на видео.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кај ли ќе беше сега Ливерпул доколку тогаш ја донеле правилната одлука...
Тебе Мурињо ќе ти беше омилен, а јас ќе требаше за Бенитез и Роџерс да зборам :icon_mrgr:
Ни во ваква ситуација Мурињо немаше да ми биде омилен. Не толку омразен можи да се речи, ама омилен, никако. :)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Мислам дека Чичо може јак ќотек да му удри на Мурињо.

W

wicked_1

Гостин
Што "опа бато" коп, потегов на управава најверојатно ве коштал титули и што не. :icon_lol:
Ни во ваква ситуација Мурињо немаше да ми биде омилен. Не толку омразен можи да се речи, ама омилен, никако. :)
Од кои причини би го мразел 2004та?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Што "опа бато" коп, потегов на управава најверојатно ве коштал титули и што не. :icon_lol:

Од кои причини би го мразел 2004та?
Уште од 2004 беше арогантно копиле, а по природа сум таков па не можам да трпам ароганција околу мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom