Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па со технички поткованите Иванович и Матич и ова е добро. Искрено не знам што уште бараат во светот на фудбалот, врати ги покрај Дунав да вртат оро.
Среќа па Канте, „најдобриот задни везни у свет“ е многу поарен. Или па Оскар. Овој е само за role player играч ништо повеќе, Фабре колку и да не беше у форма лани е сепак класа.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Челзи е закрпена екипа, која лесно пука по ивиците. Одбраната со Кејхил и Луиз :pos: е трагикомична, а Бане веќе две сезони не знам што бара на терен. Ливерпул ги издоминира на средина, го отсекока Канте од другиот дел од средниот ред и остана циганчето само да се бори. Ливерпул има многу незгоден офанзивен среден ред и напад, со брзи и продорни фудбалери. Многу ќе бидат заебани оваа година, посебно на дерби натпревари. Мислам дека Челзи ни топ четири нема да биде годинава.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Kante i Oskar nadvor, Fabregas i Moses/Pedro vo igra.. Vilian neka ide pozadi Kosta 100 pati kje bidat pokreativni taka i so Fabregas..

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Среќа па Канте, „најдобриот задни везни у свет“ е многу поарен. Или па Оскар. Овој е само за role player играч ништо повеќе, Фабре колку и да не беше у форма лани е сепак класа.
Па само првиов играше од средните играчи, неколку топки пресече ама нема на кој да ја даде. За Оскар зборови не се трошат, освен головите против Јувентус друго ништо асално немам видено од него.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не шијат по теренов. Со Барнли губат, а матер ни ебаваат вечерва.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Хазард криминален денеска
Канте најслаба партија во Англија
Оскар такоџе слабо
Цеск брале до кое дереџе стигна Оскар да ти фаќа место....:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.