Можеш да појасниш зошто?Им поклонија победа на Арсенал.
Можеш да појасниш зошто?
Прво недосуден фаул над Лонг, па не ја прекина играта при удар во глава врз Кошчелни, за на крај да додели според мене ептен слаб пенал.Можеш да појасниш зошто?
Наплаќаат со камата за сите неправди кои ни ги имаат нанесено!Ги нема арсеналовци да се побунат за судиите нешто, 4 кола, 3 пенали и еден за недосуден пенал за Лестер кој беше чист како солза против нив![]()
Варди и Оказаки, во право си може попаметно беше да почне одма со Варди-МусаKoi se vo ofanzivata na Leicester? Imaat eden kup brzi igraci a Lucas e pospor, ke gi rastrgnat.
Да се десеше ова за утакмица на Челзи одма ќе пишеше дека е чист пенал. Не заебавај, не е никаква грешка ова, Фонте паѓа и у паѓање го повлекува Жиру за дрес, оправдано досуден пенал. И пред тоа на Кошчиелни копачка у глава му забија, ај не заебавајте за судии и такви работи. Мислам, нит сум го имал на спортска нит па ме боли курот за Арсенал, али реално зборам.Прво недосуден фаул над Лонг, па не ја прекина играта при удар во глава врз Кошчелни, за на крај да додели според мене ептен слаб пенал.
Musa, Gray, Vardy, Mahrez, сите се брзи, Муса има брзина ама не ми делува на многу интелигентен, истово го пишав и лани Манчестер кога играше со ЦСКА. Сам испадна со Де Геа во два наврати и се изрезили.Варди и Оказаки, во право си може попаметно беше да почне одма со Варди-Муса