Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.092
Ако некогаш во фудбалскиот свет се донесе правило на една екипа да и биде забрането да игра фудбал оти се јалови , Арсенал треба да биде прв на листата.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Ги нема арсеналовци да се побунат за судиите нешто, 4 кола, 3 пенали и еден за недосуден пенал за Лестер кој беше чист како солза против нив :icon_lol:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Во 5 минути судиите ја испосраа утакмицата.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Ги нема арсеналовци да се побунат за судиите нешто, 4 кола, 3 пенали и еден за недосуден пенал за Лестер кој беше чист како солза против нив :icon_lol:
Наплаќаат со камата за сите неправди кои ни ги имаат нанесено!
И ти па Јувенташ си нашол муда да продаваш за судии.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Каква незаслужена победа на арсенал, стерилност максимална. Го гледам Перез во прво исти потези ко Жиру, свртен со грб према гол и дупли пасови. Кога ќе почнат од далеку да шутираат? Кога ќе проба да издрибла некој играч и продор да направи? Ебате тоа тактиката со топка во гол да се влезе само или не се брои изгледа. Место да шитнат 3 гола и свиркај си, ќе се тресеме до крај .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.586
Прво недосуден фаул над Лонг, па не ја прекина играта при удар во глава врз Кошчелни, за на крај да додели според мене ептен слаб пенал.
Да се десеше ова за утакмица на Челзи одма ќе пишеше дека е чист пенал. Не заебавај, не е никаква грешка ова, Фонте паѓа и у паѓање го повлекува Жиру за дрес, оправдано досуден пенал. И пред тоа на Кошчиелни копачка у глава му забија, ај не заебавајте за судии и такви работи. Мислам, нит сум го имал на спортска нит па ме боли курот за Арсенал, али реално зборам.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.138
Поени од реакции
6.586
Се надевам оваа година Арсенал да заврши под 10 место надоле , толку се мизерни со тоа нивнио ретард тренер то е невозможно

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Варди и Оказаки, во право си може попаметно беше да почне одма со Варди-Муса
Musa, Gray, Vardy, Mahrez, сите се брзи, Муса има брзина ама не ми делува на многу интелигентен, истово го пишав и лани Манчестер кога играше со ЦСКА. Сам испадна со Де Геа во два наврати и се изрезили.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom