- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.967
- Поени од реакции
- 116.604
Никад нема да бидам на само со тебе, мрш педеру.Aj na samo ke ti kazam do kolku....
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Никад нема да бидам на само со тебе, мрш педеру.Aj na samo ke ti kazam do kolku....
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Само за тебе за 5 минути влезеNeznam so K.. mislat Spancite sto ne sutiraat ..dancite im zakacija 5 gola na ovije amateri,ako nemozat na ovie da im klaat 4 gola,neka se ubijat ..inace 4ti par mi bese Notingen GG ..na 500den 3900+den dobivka .
1koef u Zlatna ako se odlozi ..Во СЛ најверојатно 1-1 резултат се важи .
А Македонија шо коеф ќе се смета ако не доиграат?
Нели беше во СЛ после второ полувреме се рачуна резултатот .1koef u Zlatna ako se odlozi ..
Isto i Sportlife,ali treba da se ceka 72 casa,sto ne e ist slucaj i kaj Zlatna,tamu e so novo kolo,znaci nov bilten ..
Ako bi se odigralo 85+min,u Sportlife zvanicen e toj rezultat do taa minuta ..
Bolje da ne se doigra,ke si zemam taka 2300den ..
Супер ако е така , и јас ќе земам 2100 ако ја рачунаат 1 коеф.1koef u Zlatna ako se odlozi ..
Isto i Sportlife,ali treba da se ceka 72 casa,sto ne e ist slucaj i kaj Zlatna,tamu e so novo kolo,znaci nov bilten ..
Ako bi se odigralo 85+min,u Sportlife zvanicen e toj rezultat do taa minuta ..
Bolje da ne se doigra,ke si zemam taka 2300den ..
Ne,imas bas ubo objasneto u Sportlife,bas preegi proveriv .Нели беше во СЛ после второ полувреме се рачуна резултатот .
Утре ќе продолжи од 75 минNe,imas bas ubo objasneto u Sportlife,bas preegi proveriv .
A Zlatna imaat mnogu prosto i tocno objasneto,sekoj odlozen/prekinat mec,bilo koja minuta se racuna 1koef..
Ali treba da se ceka novo kolo,sto znaci utre .
Ako ima nekoj so licno iskustvo,neka spodeli ..bas ja sum zasegnat,da znam da ne jadat gomna neso utre za isplata .
Ja utre u 10 idam za isplataУтре ќе продолжи од 75 мин![]()