- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
Damjan se povredi, pa ova e chastenje nekoj hendikep ko -7.5 ili -5.5
Damjan se povredi, pa ova e chastenje nekoj hendikep ko -7.5 ili -5.5
Незнам така видов на форумов ... 1100 ми кине од тикетов вака .Ja utre u 10 idam za isplata
Inace u kolku demek ke se odigra ?
Нема да се доигра. Ќе остане официјален резултат 1-1.Ja utre u 10 idam za isplata
Inace u kolku demek ke se odigra ?
Официјално утре ќе се одиграат преостанатите 15 минути.Првичен термин У 12 часот утре напладне ќе се доиграНема да се доигра. Ќе остане официјален резултат 1-1.
Сега негде читав по порталиве демек, ако се изиграле 75 минути, ќе се смета тој резултат за официјален. А овие изиграле 76-77 минути не знам точно. Ама ете изглеа и они згрешиле, па по нив и јас.Официјално утре ќе се одиграат преостанатите 15 минути.Првичен термин У 12 часот утре напладне ќе се доигра
Нема врска трескаат глупости порталите , лани Галата-Јуве 82 ја прекинаа па се доигруваа тие минути.Сега негде читав по порталиве демек, ако се изиграле 75 минути, ќе се смета тој резултат за официјален. А овие изиграле 76-77 минути не знам точно. Ама ете изглеа и они згрешиле, па по нив и јас.![]()
Албанија - Македонија 1 Т1 ... 2.80 коеф. Ова подобар поклон и од Хајдук минатото коло.