На 2 добиени сета се играат дубловите.Dublovive mazhi se igraat na 2 ili 3 dobieni seta ?
vidov ushte vchera toaНа 2 добиени сета се играат дубловите.
Nejke da padne uste eden gol ..bar da ne se ide na popraven upm ..![]()
Uste edna u niza ..im ibam invalidite ..nemozea uste eden gol da dadat ..
Cambur 3+
Mainz 3+
Sillemae 3+
Iran 3+
Koef 6+ uplata 1000/1500den
Тоа така ти се чини дека тенисов е индивидуален спорт... Исти се во секој само шо кога се појќе подобро можат да се прикријат нивните недостатоци односно да не дојдат до поголем израз...Ги гледам Халеп и Сафарова, и не ми се верува колку глупи се ова жениве тенисерки... Не, ама озбилно нит сум шовинист нит антифеминист или кој курца, али понеинтелигентни спортистки од тенисерки не сум видел...
Ставај одма на Кубот/Пеја некоја грешка им е искорсти ја !!! Јас пред некој месец мислам се играше Ролан Гарос имаше 1,13 квота за некој си таму аматер а за Баутиста Агут беше 6 квота и таман пред да уплатам сингл на машинава ми викаа таа абе еве сеа пред 2 мин ја стопирале утакмицата т.е. не може да се изиграАбе знае некој што е будалијава, пред утакмица беше 1.13 за Кубот/Пеја, сега во живо коефициентиве се обратни, нивниве противници имаат 1.10 коефициент, Meister/Quiegley?
Грешка беше, ама ја исправија. Ама не ми беше јасно, си реков да не има повреда. Проверив и на bwin и таму беа такви коефициентите, башка кај што тргнаа овие Meister/Quiegley со брејк одма и 4-1, си реков да не има повреда нешто.Ставај одма на Кубот/Пеја некоја грешка им е искорсти ја !!! Јас пред некој месец мислам се играше Ролан Гарос имаше 1,13 квота за некој си таму аматер а за Баутиста Агут беше 6 квота и таман пред да уплатам сингл на машинава ми викаа таа абе еве сеа пред 2 мин ја стопирале утакмицата т.е. не може да се изигра