Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Преги случајно загледав женски тенис ... Попрво парите ќе ги фрлам у канта , отколку да се кладам на вакво срање. Се знае за што служат жените , ебење и готвење.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Уште Chapecoense ги чекам, ама губат 0-1 на полувреме мамицата нивна[DOUBLEPOST=1472697440][/DOUBLEPOST]
3-1 крај, повторно добитен :)

П.С ова прв пат ми се дешава у 5 дена 3 дена да сум добитен, обично на месец-два фаќам по еден тикет, али не ми смета и вака, нека продолжи серијава :zloo:

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Kоја педерска кладилница се Спорт лајф ако е за да спуштат квоти први се овака Магнитогорск 1.55 уште е таму
Магнитогорск 2 1.75 Моцарт
после Германија 1и6+ која беше поклон( да незборам предвреме 5-0 е) ова иде сингл

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Ajde za denes sto kako mislam,
Columbia - Venezuela T1
Delpo - Jonson nad 3 seta
Larson - Alertova set da zeme Alert.
Venus - Goerges hg2 (ne e sugurna ama moze da izigra Julia dobar mec)
Dzumhur - Marchenko 1
Kontinen/Peers-Delbonis/Pella 1
Good luck..!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ги гледам Халеп и Сафарова, и не ми се верува колку глупи се ова жениве тенисерки... Не, ама озбилно нит сум шовинист нит антифеминист или кој курца, али понеинтелигентни спортистки од тенисерки не сум видел...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Абе знае некој што е будалијава, пред утакмица беше 1.13 за Кубот/Пеја, сега во живо коефициентиве се обратни, нивниве противници имаат 1.10 коефициент, Meister/Quiegley?

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
Ги гледам Халеп и Сафарова, и не ми се верува колку глупи се ова жениве тенисерки... Не, ама озбилно нит сум шовинист нит антифеминист или кој курца, али понеинтелигентни спортистки од тенисерки не сум видел...
Тоа така ти се чини дека тенисов е индивидуален спорт... Исти се во секој само шо кога се појќе подобро можат да се прикријат нивните недостатоци односно да не дојдат до поголем израз...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Абе знае некој што е будалијава, пред утакмица беше 1.13 за Кубот/Пеја, сега во живо коефициентиве се обратни, нивниве противници имаат 1.10 коефициент, Meister/Quiegley?
Ставај одма на Кубот/Пеја некоја грешка им е искорсти ја !!! Јас пред некој месец мислам се играше Ролан Гарос имаше 1,13 квота за некој си таму аматер а за Баутиста Агут беше 6 квота и таман пред да уплатам сингл на машинава ми викаа таа абе еве сеа пред 2 мин ја стопирале утакмицата т.е. не може да се изигра

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ставај одма на Кубот/Пеја некоја грешка им е искорсти ја !!! Јас пред некој месец мислам се играше Ролан Гарос имаше 1,13 квота за некој си таму аматер а за Баутиста Агут беше 6 квота и таман пред да уплатам сингл на машинава ми викаа таа абе еве сеа пред 2 мин ја стопирале утакмицата т.е. не може да се изигра
Грешка беше, ама ја исправија. Ама не ми беше јасно, си реков да не има повреда. Проверив и на bwin и таму беа такви коефициентите, башка кај што тргнаа овие Meister/Quiegley со брејк одма и 4-1, си реков да не има повреда нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom