Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Драга,
Пак ме замараат за истите проблеми што ги имаат во нивните животи. Зошто му се скарал дечкото, зошто го сменил однесувањето, зошто сакал да ја легни ...
Дај им ум, тури им со инка, залудно зошто нема да го сфатат тоа што им го зборуваш.Еднаш се кажува, не по сто пати истото. Трпение спасение. Не, не за овие стап само и ќотек.
На никој не му е погодено, ама се си има граница до каде се кажува и до кај смееш да се жалиш. Ако ти му кажеш што те мачи ништо не ти викаат, како ти да не си важен. Глупави.
Има многу риби во морето, ама ретко да се најди златната ;)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Picture 2627.jpg -Д....вечерва спијам со чевли,што е сигурно-сигурно
трчав едно утро бос,така пред 53 години,е неќе више.
Да не се повтори,никогаш и никаде.
Во спомен на мојот другар од детството Кузманчо 1953-1963г.

L

Löwe

Гостин
Инaче зa oвие штo јa прaвaт Грцијa евтинa, пред 3 недели бев Кaлитеa, пицa сo кaшкaвaл дoмaти и мaслинки јa плaтив 13е, a тoченo Митoс 4е. Лиснaтo кoе кaј нaс е 30-35ден, тaму е 150.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Нека сум офф ама на кур ми се качивте со цените во Охрид. Да,скапо е во одредени локали, и да, сметката со точен Амстел 190 е ненормална и не оправдувам, ама ко ќе слушнам некој ( посебно па некој од Скопје ) да речит дека секаде низ Охрид цените биле исти...:cautious::cautious: . Шо знам,ѕвонете некој викенд па ќе ве однесам на пола литро Лашко за 60 денари точно во центар. Јас частам.

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Извини шо те фати депресија и ништо шо не ти е смешно :([DOUBLEPOST=1469484590][/DOUBLEPOST]I don't know what you are talking about, I took it from fb :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе тoa е,Oхрид немaл среќa,се пaднaл у истa држaвa сo Скoпје и скoпјaни,инaче ќе беше светски туристички центaр...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Пред две години да имав празен стан после 10 дена немаше да има стан.Денес у 12 ипол вадам цвеќиња и размислувам како да заспијам.Фак дис шит, зимам плата наоѓам омилен бар и секоја вечер ќе си пијам по две пива.Кога не можам јас да отидам у Америка, ќе си ја донесам тука.

Член од
26 јули 2016
Мислења
4
Поени од реакции
1
Последно што ни требаше е канцероген хумор од црнобело
Ако некоја морбидна опајдура ко тебе се фука со онаа Охридската проклетија од Црно-Бело не значи и дека другите членови треба да се со такво однесување.;)

Доите и пак серите злобници...имам за сите скоро вас информации.

Kajgana Shop

На врв Bottom