Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409

-
Д.... ај чик погоди, кој сум, тука сум,...
еее што се си пропуштила од минатиот век да ти кажам...
Ние деца родени од моја генерација „четрдесет и неке“
точно знаевме во маало кога ќе има свадба и каде и ...
не бркавме и баравме ПОКЕМОНИ тогаш туку некој динарчиња,
алуминиумски мали динарчиња, а ако невестата беше на некој
со повеќе чварки на рамењата,можеби ќе паднеше и некоја банка.
(ама овие со чварки, тоа време не одеа во црква јавно,само скришум)

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Draga moja
Kolku podobro bi bilo da e do mene,da me gusne.Ali koga podobro ke razmislam neka ide u pizdu mater ne mi treba negovata nedoverba bila sum tamu veke.To mi je vec vidzeno i preziveano.:mad::mad::mad:

Член од
16 мај 2016
Мислења
457
Поени од реакции
614
Ми паднала кондицијата, 1к линии код и се изморив :(
Порано пишував повеќе, многу повеќе...

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Доста е више озбилно,25.07.2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H

HoT IcE

Гостин
Фејсбукот те прави да се осеќаш мизерно.
Сите уживаат по плажи, Закинтоси, со девојки, курци-палци а ти мислиш како ќе издржиш до 2 на работа пошто неможеш да заспиеш од жешково.
Жими све сум мизерен.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Ќе направам едно ретроспектива на тоа кои ми биле летни хитови во последниве лета :icon_mrgr:

2011 - I follow rivers
2012 - Call me maybe
2013 - Cekam te u Budvi
2014 - The WTF singalong :pos::pos::pos:
2015 - Ti moje zlato
2016 - Omaklo mi se

Колку лоша листа :kruna: Ти ебам Ацата, ти ебам сељаците во воз што ја пуштаа од Прилеп до Скопје, ти ебам сељакот што ја слушаш 24/7 и си ја научил на памет :duel:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Па нели бура и дождови бе све да ви ебам? Во високо развиените земји до минута погодуваат кога ќе падне дождот , кога ќе престане. Овде 3 дена унапред предвидуваат тешки бури урагани ЊОООЊ видете што курац не очекува викендов ... КАЈ Е ДОЖДОТ БРЕ СВЕ НЕСПОСОБНО ДА ВИ ЕБАМ?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Nem da pcuvas, sramota e. Vrnese celi 6 i pol minuti. Mauku li ti e? ;) I grmna silno ednshka od koa prekina dozdo ;)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
И послем зошто сите ја преферират Грчка, па што е ова бе Монте Карло цена. Цените од Скопје до Охрид се два пати поскапи, а да не зборам за од другите наши градови каде што е до пет пати поскапо. Да ги споредиш Дубровник со останатите градови од Хрватска нема да добиеш волкава разлика во цени.
Сега некој може ќе рече дека не е така дека и дека цениве не се вистинити. Може во другите локали не е до волку скапо, ама лани летото и сега за велигденските празници кога бев приближно вакви во скоро сите локали. Пица си платив 290 ден, точено пиво си плаќав по 130ден, нес кафе 120ден, палачинка над 200ден. Вакви цени кај нас може има само во Тренд, а во Охрид во секој можен локал.

Kajgana Shop

На врв Bottom