Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.678
Oнa кoгa знaеш, aмa 100% знaеш декa се штo кaжувa зa себе е лaгa и пoчнувa сo прaшaњa бaш кaкви шo oчекувaш. А кoлку прихoд имaш, a oд кaј ти е, a зoштo сaм не седиш туку сo цимер.
Третпaт јa гледaм, двaпaти ме нoсеше нa некoи демек семинaри зa личен рaзвoј, a уствaри убедувaњa oд лaјoнес дa улoжиш.
Викaм не ме зaмaрaј уште еднaш сo oвa, не ме зaнимa. И се oткaжa...три денa.
Кo зa чудo не ме убедувaше у ништo oвoј пaт.

Ти прaи филм т.е си прaи декa летoвo не иделa нa oдмoр пoшo ќе нaпрaелa пaри oд лaјoнес и ќе oделa у нoември бoгзнaе кaде.

Ахa дa, миљaрди ќе нaпрaиш.
Јa пресекувaм , дa видaм кaкo ќе реaгирa, дaј бе дa улoжaм 2000-3000 еврa у тoa лaјoнес и јa дa нaпрaaм пaри. Аaaa не, не ви ти препoрaчaлa тoлку дa влoжиш :D
Зa пoчетoк дoвoлни биле 100еврa.

E кaкo бе тaкa, си викaм, нели пaри ќе прaевме, нели е бoље пoвеќе дa влoжaм.

Али не мислaм декa е пaметнa дa ги "oсети" мoите филмoви. Кoј кoгo лaже...муaбетoв
Али мoрa дa јa пoстигнaм целтa, рaди oнa лaжење...бaрем еднaш
Семинaри зa личен рaзвoј бе 4 сaaтa???? А уствaри сoбрaни тие лaжгoвците и пo некoј зaлутaн шo верувa у духoви

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Me bara drugar u 3 i kusur i mi vika brat zaglaviv u kazino donesi mo 100e. I ajde mu vikam ne zezaj be posto znam deka ne e kockar ko mene ali ako e stvarno ti nosim.Na kraj mi vika se zezam be cisto onaka. More si vikam u sebe super sve, ali ako nedaj boze ja zglavim dali ja ke imam komu da se obratim za pomos.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Како викаат семе синапово и остали про геј групи на фб? "На крај сите станавте како тие што никогаш не можевте да ги поднесете!"
Скролам по хоумпејџот и си се замислувам за година-две како рокам по 10 слики на ден од лефкада мефкада, тасос масос или од черното морЕ, чекинови секој пола саат, расчепатени нозе на лежалка, коктели моктели ти реков ми рече....абее све! А инаку немам сменето профилна две години.
Или пак само им љубоморам пошо јас немам одмор, не сум фотогеничен, немам стап за сликање или нема кој да ме слика па ми е криво...све е можно, еве не знам.

A

Antigona

Гостин
Кајги ,

Ај кажи и на Антигона да стане и полека да почне да се спрема за на работа и да не заборави да си ја земе униформата оти баба и нема да оди место неа на работа. :lut:

п.с.глупо чувство прв ден ПМС , неам желба за ништо :sick:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

Која јебачина бев пред 10-ина години на МСН. Абе рамен ми немаше. Па кога немаше некоја фуфна да ми врати, ќе земев ќе го упалев Nudge-от и немаше кај да бега, мораше да врати, пошто у тој момент ако не кликнеше ќе ја видеше татко и како се допишува со мене. Е тоааааааа беа времиња.

Само МСН, Хи5 и чат пат е-маил ако професорката по информатика ти пише да си ја довршиш задачата пошто утре е краен рок да ја предадеш. А и женскине бе, пофини беа, не сеа, те ФБ, те СнапЧат, те Инстаграм, те Вибер, Тиндер- Миндер и остала срања, неможеш да ги пофаќаш. Него, не се не ни они криви до толку, поише муда имавме тогаш бе, тестостеронот лупаше јако во глава.

Сеа ова машкиве земале со точаци бркаат покемони да ги ебам смотаните, наместо да ги бркаат девојчињава кои последниве години како само стек да јадат, надарени бабачко.

Сеа да ме убиеш не знам што ми беше поентата на постов. И да , вчера од коктели не знаев кај ми е глава, ко некоја спонзоруша, место ракија ко прав мушкарац да сркав :D:D:D

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Abe PMS moze svasta da znace. Kao recimo na primer:
Pedersko Mangupsko Stanje ;)

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Никогаш нема да се разберам себеси зошто некогаш тотално без потреба објаснувам некои работи. Конкретно примеров од пред неколку дена кога правев муабет со еден другар:

-Он: Од кај ја купи машинката за бричење?
-Јас: Абе брат, од Лондон ми ја купија моите за роденден, али преку една комшика, знаеш порано кај што живеев под кирија, епа таа газдарицата...
Он: Аха, не ја знам, нема везе. И?
Јас: Човек, под кирија кај што живеев порано, таа старата жена од вториот влез, мора да ја знаеш, има ќерка и син што живеат во Лондон.
Он: Не ми текнува.
Јас: Добро нема везе, епа преку неа ми ја донесоа машинката.

Тотално без потреба муабет, место да му кажам ми ја донесоа за роденден преку една пријателка што има деца таму. За кој кур му ја набројав пола фамилија, апсолутно небитно. А сум приметил не само јас, него и многу други го практикуваат ова, за било каков муабет.

И дај нека се гони у пичку материну летово и жештиниве, не можам да поднесам волку топло. :pov:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Драга, значи пази сеа, татко ми ме уби од зезање поштo толку често сум паѓала, како сум можела толку по скали да паѓам, а он пред недела дена се утепа по скали. :ROFLMAO: Работава, магарето му вика на зајакот, имаш големи уши, ебате. :D Е сеа не знам дали зајакот на магарето, или магарето на зајакот, мање битно. :D
И шо сеа, да идам на лекар и у лонгета да ми ја стаат на две недели? Нееее фала. Си глеам серија, не ја мрдам, не ни помислувам пошто е бумбареста и страшно боли, али ќе помине. :P

Аааама тоа нема да ме спречи вечер да пијам пиво, па што сака нека е. Едно испотено шише пиво само и све ќе биде у ред. :D Добро де, не мора да е едно. :X3: Биче боље. :D
И досадно ми е вакаааааааааа. Изглеа не се приметува, а? :unsure:
Ај, чао. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom