имав и предтоа пишано ама сега сакам нешто да прашам.
вака се запознав со една девојка и се заљубив на прв поглед(не верував дека е можно тоа)бевме другари искачавме заедно подолго со друштво,после неколку месеци и кажав дека ми се сфиѓа и ми рече дека и јас и се сфиѓам,девојката не е од ск,идевме 2 месеца и дојде моментот да си иде,предтоа јас се и кажав дека ја сакам и дека сум сериозен во врска со неа и дека сакам да останеме и покрај тоа што дур почнат пак предавањата на факс е долго време и ретко ќе се гледаме,но и реков дека ако сака да прекинеме океј сепак ќе разберам,типката рече нејќе да прекине,само што си отиде дома ми прати смс дека сака да прекине и дека нема објаснување и да не се јавувам и крај а ден предтоа ми пиша дека супер и е и дека само што сака е да е со мене и ред тие работи а пред да ја испратам пак ја прашав рече нејке да прекинеме и само што стигна дома ми прати смс дека крај,подегенски здравје,ептен тапа беше,поглупо чувство незнам,и не ја заборавив се ме копка што како,сеа деновиве ќе дојде и се мислам дали да и кажам да се видиме бар 5 минути колку мене полесно да ми е,значи нема да замарам и да ја молам за назад едноставно сакам очи во очи културно да и кажам неколку работи и да ми одговори нешто,дали да и пишам да се видиме или бар на 5 мин,и што ако ме отера или не ми врати на кога ќе и пишам или нејќе да се видиме,дали е океј да и пишам да се видиме бар 5 мин очи во очи за полесно да ми биде,за мене лично да си расчистам???