Време дојде и ја да побарам совет. Баш незнам како што работиве да ги резонирам, пошто имам многу мисли во моментов.
Идам со женска веќе 4ри месеци. Сум имал женски, со сите сум одел онака ради one-night-stand или појќе. Сум бил во некои "врски", али сум бил балансиран, сум бил наклонет привремено. Не се заљубил во некоја, поради што сум бил во оваа што сега сум во врска. Проблемот е што, типкава ме сака, ми верува, има максимална доверба во мене, вечерва ми вика дека неможела да ме направи среќен, од другава страна (мојава) ја "барам" во секое нешто да се почуствувам среќен и ми успева, понекогаш кога и кажувам за тоа. Ја мислам дека таа треба да најде начин за да увиди свесно дека ме прави среќен. Од муабетот со неа сфатив дека тоа е нејзиниот проблем. Ми вика дека и треба доооооолго време, за да ги искуси нештата и да дојде на тоа-моето-ниво, покрај што тоа ја пробував да и укажам некои работи. И ми додаде дека ја само ќе си го изгубам времето, и дека ќе сме оделе ради-реда и таа не би се чуствувала угодно ако ја сам барам комфорт во сето тоа кога таа не би била свесна дека тоа е тоа. Ми кажа дека е свесна дека ако тоа е така, таа ќе ме изгуби (од фактот дека ќе и треба многу време за да искуси). Јас и викам дека тоа време за да искуси, може да го искуси тоа ако биде со мене и да не ме испушти од раце, што значи да не почнам да ја барам среќата другде (хах). Би постоел друг начин? Таа е таква што ги бара работите од кога ќе ги снема.
Помош?
Незнам дали баш најдобро ви доловив, прашај те што сум пропуштил ќе ви објаснам.:jaj::jaj::jaj::nesum: