Ок варијанта:Ако ти има кажано за тоа ондак батали.Или па ако сакате малце натпревар пробајте и двајцата па или еден ќе биде победник или двајцата ќе ве прати на трибиниВака имам една другарка шо многу ми се свиѓа и сакам да ја заведам ама од проста причина неможам (бидејќи на мој другар му се свиѓа истото девојче) помош плс...однапред фала
Ако навистина ја сакаш, разговарај со другар ти...би требало да те сфати!Вака имам една другарка шо многу ми се свиѓа и сакам да ја заведам ама од проста причина неможам (бидејќи на мој другар му се свиѓа истото девојче) помош плс...однапред фала
Хмм. Зависи од тоа колку време ја знаеш може и ќе не можеш да ја заведеш. Ако си и другар подолго време тогаш тоа и ќе останеш. Ама ако не ја знаеш долго време пробај да ја заведеш, и намести му на другар ти некоја другарка твоја.Вака имам една другарка шо многу ми се свиѓа и сакам да ја заведам ама од проста причина неможам (бидејќи на мој другар му се свиѓа истото девојче) помош плс...однапред фала
mislam deka e najdobro da vidis dali devojceto te sviga....ako ne te sviga ne vredi da si rasipuvas pijatelstvo poradi nekoja koja ne e zainteresirana za tebe, ama ako e zainteresirana....vpusti se vo akcija..:smir:Вака имам една другарка шо многу ми се свиѓа и сакам да ја заведам ама од проста причина неможам (бидејќи на мој другар му се свиѓа истото девојче) помош плс...однапред фала
Brat.. zavisi od negovata situacija do kaj e stignal so nea.. t.e. dali planira da prodolzi(da i se udvara) ili da stoi vo mesto ... taka da moe mislenje e da pocekash da vidish drugar ti sho kje napravi so nea, pa ako ne mu uspee... da pravish ti muabet so nego, i da mu kazish se shto cuvstvuvash i mislish za nea. Z's spored mene glupo e vaka da dojdi nekoj drugar da mi zbori za devojcheto sho mi se svigja, a toj da znae za toa deka mene odamna mi e simpatija...Вака имам една другарка шо многу ми се свиѓа и сакам да ја заведам ама од проста причина неможам (бидејќи на мој другар му се свиѓа истото девојче) помош плс...однапред фала
Опа, и војната веќе нема граници? Што се случи со Женевската конвенција?jas go imav istiot problem koga bev na tvoi godini i se fativ so najdobriot drugar na mojot udvarac eve do denes sme zaedno i ke se vencame pa so LJUBOVTA I VOJNATA NE POZNAVAAT GRANICI
епа аји другар ти нема шанси кај неа,и се е расчистено со нив тогаш може да пробаш со неа.ама како и да е ке ризикуваш другарот да го изгубиш и по некое време да раскинеш со неа или пак супер да ти биде со девојчето а идругар ти да нема проблеми со тоа.како и да е ти најдобро си знаеш како се чуствувашВака имам една другарка шо многу ми се свиѓа и сакам да ја заведам ама од проста причина неможам (бидејќи на мој другар му се свиѓа истото девојче) помош плс...однапред фала
луѓе, дај посоветувајте ме што да праим, девојка ми многу се срами, а и ја баеги... мн. сме срамежливи, од срам незнаеме кој прв да пише порака да излеземе
Машко си или што? Срам ми е од женска ми бог да чувалуѓе, дај посоветувајте ме што да праим, девојка ми многу се срами, а и ја баеги... мн. сме срамежливи, од срам незнаеме кој прв да пише порака да излеземе