- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.109
- Поени од реакции
- 37.572
Го има, ама не си губи време, ќе се каеш.Деца на сонцето го има ли некаде да се гледа на интернет ?
Го има, ама не си губи време, ќе се каеш.Деца на сонцето го има ли некаде да се гледа на интернет ?
Е ако и да е досаден и глуп филмот нема везе. Сум симнувал и трошел интернет и за поглупи филмови нема да ми е прв пат.Го има, ама не си губи време, ќе се каеш.
Е не знам дали го има онлајн. На youtube секако не.Е ако и да е досаден и глуп филмот нема везе. Сум симнувал и трошел интернет и за поглупи филмови нема да ми е прв пат.
Само дај ако го има онлајн да не би чекал додека се симне.
го има, во германија е издаден на двд и блуреј, ама само германско аудиоДеца на сонцето го има ли некаде да се гледа на интернет ?
Не изгледа лошо, иако на моменти ко ТВ драма од МТВ наликува. Ова е прв долгометражен проект на Горан Тренчовски. Го изгледав неговиот краток „At Dawnbreak“ („На изгрејсонце“), и не можам да кажам дека беше лош, сосема пристоен филм за наши услови (во споредба со тоа какви ги има...), но ми сметаше што беше многу предвидлив и реакциите на ликовите некако не ми беа реални, не беа својствени за ликови од нашево поднебје, особено кон крајот на филмот. Гледајте го, нема што да загубите, освен 20-тина минути кои и онака ќе ги потрошите за џабе.
Интересно делува. Еве ви уште eдно делче од филмот
Овој не знам дали го имаш ?Ако ти фали нешто од ова, тука сум.
Прегледај го приврзокот 146033
Ова е краткометражен филм. Го немам, многу тешко се наоѓаат.Овој не знам дали го имаш ?
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=79025
A "До Балчак" од каде би можел да го симнам ?Ова е краткометражен филм. Го немам, многу тешко се наоѓаат.