Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Скопје градот со три представници во ЛШ, кој резил од публика, која мизерија, па нека играат во друг град да ви ебам селската федерација, ете во Куманово има сала според стандардите, Биљанини извори е дупло помала ама поќе жар ќе има на трибините, Јасмин во Кавадарци...Битола и Прилеп ги ебавте намерно аир да не видите!

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Чесите ќе преминат преку 22 гола , мора победа од 7 разлика.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Скопје градот со три представници во ЛШ, кој резил од публика, која мизерија, па нека играат во друг град да ви ебам селската федерација, ете во Куманово има сала според стандардите, Биљанини извори е дупло помала ама поќе жар ќе има на трибините, Јасмин во Кавадарци...Битола и Прилеп ги ебавте намерно аир да не видите!
Не заебавај и ти, ни пола у салава не се скопјани. Па скоро сите што ги знам од надвор од Скопје, што пријатели, што роднини, што познаници, се на мечов.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Abe ova ne e toj antickiot oficijalen spiker so iritiracki glas ili greska sum?

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Неможам да го гледам повеќе Борко на гол, без разл на резултат. Толку многу го имам замразено што ракометот ми сеодмилува. Дајтеему шанса на Даскаллллл. Овај Трупецов без осет и рефлекс дома

Член од
12 март 2009
Мислења
20.831
Поени од реакции
17.059
ne pratam baš ubavo, vlegoa li vo utalmicata Kuzmanovski, Talevski... ?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Добро како заврши, дај кажувајте, неам кај да глеам не знам што се дешава лол

Член од
12 март 2009
Мислења
20.831
Поени од реакции
17.059
znači osven Slovenija i Makedonija drugite exJu ispadnaa, Hrvatska mislam direktno vleze ?

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Bravo za deckite , zasluzeno ,zaigraa kako sto treba i rezultatot dojde. :bravobe:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Браво, сепак не е лесно минус 6 да анулираш, па макар и со Чешка. Фала им за се на Мојсо и Жути, со срце играа одсекогаш. Борко нека им се придружи со време, веќе топка не може да фати.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
И сега плукачи, филозофи, саморпогласени аналитичари и експерти што правиме???

Kajgana Shop

На врв Bottom