Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

B

black angel

Гостин
si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas

Член од
16 август 2007
Мислења
262
Поени од реакции
4
Интересна приказна...

Преболи го...додека ти не кажеш КРАЈ,никој не може тоа да го стори место тебе и не го чекај да се врати зашто навистина да сакал да биде со тебе - немал да замине.:smir:
taka e...se slozuvam..:( :(

no ako preteras nekogas vo zivotot..i toa ke se desi...

p.s. ova od iskustvo

Член од
11 декември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????:toe:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????:toe:
Покани ја на кафе, или сочче ..... ако прифати твоја е :)
и на женско НИКОГАШ не кажувај и дека ја сакаш , ќе те земит низ нозе

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona ne pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????:toe:
Ако се работи за сладолед слободно можеш да кажеш дека сакаш. Ама никако за девојка која ја ловиш сеуште. Друг пат со попаметна тактика.

А сега ќе кулираш, немој да и кажеш повторно дека ја сакаш. Не се оптеретувај воопшто и не се надевај дека ќе добиеш нешто. А она ако евентуално сака нешто ќе ти даде знак, особено откако ќе примети дека си поумерен... Секако тоа би било чист плус.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ej moze mala pomos a?
Девојка од клас - НЕ :nenene: ако треба да ја откачиш после некое време, ќе биде мнооооогу заебано.
Второ, ако ти се “препичуе“ и ти се прави “пи**а ипол“ само затоа што отворено си и кажал дека ти се свиѓа, не ти треба. Или, ако веќе инсистираш на неа, шаблонски... кола, частење, муабет дека косата и е поубава од коњска грива.. носиш у грмушка, плеснуваш и откачуваш.
Е сега ако лажеш дека имаш 18, тогаш, си ја направил бељата, си и кажал, ќути и гледај да помине што побрзо, а ти заборави ја така што ќе најдеш друга девојка која ќе ти биде предмет на опсесија. :star:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas
Ха ха....колку логично кажано но сепак неточно бидејќи го забораваш најважното:

"Недостапноста привлекува" !

:smir:

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Ej moze mala pomos a?

Decko ti garant ne lazes deka imas 18 godini,poso na 18 god veke ke si ucel so nea 4 god i nema da ti bide tolku tesko da i kazes bilo so,i btw ako imas pomalce od 18 nemoj so devojka od klas nikako,koa ke raskinete edni ke otidat na nejzina drugi na tvoja strana i nema da bide istoto so bilo...ZATOA ZA PAMET,SO DEVOJKA OD KLAS NIKAKO:nenene:.ajT

edit: A,ako imas 18 togas neka kazat postarive nekoj sovet i ja da citnam :D

edit: a ako vistina imas 18 pobaraj sovet od drugte,taman i ja da citnam :D

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Еве јас како постара ќе се направам дека знам нешто.
Прво:никогаш не почнувај врска со девојка од клас,затоа што целиот клас се меша во таа врска.
Второ:кога ќе раскинете почнуваат да кружат разни муабети,и целиот клас ке го дознае вашиот "прљав веш".
Трето:никогаш ама буквално никогаш не кажувај на некоја личност дека ја сакаш а не сте во врска,и да сте во врска доколку не си сигурен во туѓите чувства не збори.Ќути.
Четврто:ако си 18 па и колку и да си,не се секирај толку,мора да се заебеш некад во животот.Тоа ти е искуство плус:star:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Тоа дали некој ќе им се меша во врската зависи од нив и дали тие ќе го дозволат тоа...
Ако му се сака - зашто да не проба ?
Н е грев да напраиш нешто со некој/а со која што учи, па макар и да за*беш работа.:toe:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Вака са..Јас имав врска со еден од мојот клас..Иту одев година и 9 месеци и се скарав кога завршив трета, летото.
Во мојот клас, никој не беше поделен, никој не ни се мешаше во врската ниту пак сакаше да знај зошто сме се скарале, ниту заземаја страни..
Не е се како шо ви се чини.
Јас мислам дека треба да и пријдиш и да пробаш..А та штом така ти се понаша, глуми недостапна, вервај, а сигурна сум дека е заинтересирана.
Собери храброст и оди.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Ej moze mala pomos a?
pa prvo pocnete da iskacate kako drugari samo kolku da vidite dali imate isti vkusovi za iskacanje,druzenje da se zapoznaete podobro, pa posle toa ako ide i ako seuste sakate da bidete opveke od drugari togas... so sreka. P.s. i jas sum imala decko od klas pa ne bese nisto strasno :)idevme eden mesec,ne ni odese, raskinavme i nikomu nisto bese,prodolzivme da se druzime kako porano..

Kajgana Shop

На врв Bottom