B
black angel
Гостин
si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas
taka e...se slozuvam..Интересна приказна...
Преболи го...додека ти не кажеш КРАЈ,никој не може тоа да го стори место тебе и не го чекај да се врати зашто навистина да сакал да биде со тебе - немал да замине.:smir:
Покани ја на кафе, или сочче ..... ако прифати твоја еEj moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????![]()
Ако се работи за сладолед слободно можеш да кажеш дека сакаш. Ама никако за девојка која ја ловиш сеуште. Друг пат со попаметна тактика.Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona ne pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????![]()
Девојка од клас - НЕ :nenene: ако треба да ја откачиш после некое време, ќе биде мнооооогу заебано.Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????![]()
Ха ха....колку логично кажано но сепак неточно бидејќи го забораваш најважното:si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas
Дефинирај “се глупира“.Ej moze mala pomos a?
Ej moze mala pomos a?
Ако заебеш боли... работата е да не боли. :nesum:Н е грев да напраиш нешто со некој/а со која што учи, па макар и да за*беш работа.![]()
АКО заебеш, АКО ! А може и да не заебешАко заебеш боли... работата е да не боли. :nesum:
pa prvo pocnete da iskacate kako drugari samo kolku da vidite dali imate isti vkusovi za iskacanje,druzenje da se zapoznaete podobro, pa posle toa ako ide i ako seuste sakate da bidete opveke od drugari togas... so sreka. P.s. i jas sum imala decko od klas pa ne bese nisto strasnoEj moze mala pomos a?