Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е оти ти е срам де?i jas imam edna maka
sram mi e da zboram za toa![]()
i tesko mi e +
)i jas imam edna maka
sram mi e da zboram za toa![]()
i tesko mi e +

A koj moze da mi kaze sto e problemot so mene ? 5 pati veke probuvame so mojata devojka da imame sex. Predigra ova ona .... stavam jas durex (od sinite) go stavam vnatre kaj nea i po 4 sekundi svrsuvam :nesum: . Kako da go resam ova :nesum:

i podocna pocnavme kao demek na "zaebancija" da si planirame nie idnina... no toa nekako ne povrza...

Ау, да не ти е човек во кожа... Ништо, како што кажа Кафе ДЕл Мар, ќе чекаме некој поискусен да ти помогне...
Озбилно не знаеш како да и раскинеш? Престани да и се јавуваш, и онака е само 2 недели... Нема некоја тешка филозофија тука![]()
Има едни апчиња,зимаш три пред секс,и нема свршуење минимум 2 саата после...ама не сакам да кажуам сеа,оти после ке крекаат...
Инаку,за природно решение на проблемов,епа,пробај да размислуваш на нешто друго за време на сексот,нешто што не те пали,како на пример стари баби...
И полека,немора да одиш брзо,кога ке осетиш дека мораш да свршиш,запри,смири се,и продолжи пак...можда се ова нема да ти успее од прва,ама со време мислам дека ке биде се ОК...
LadyD напиша:barem nekoj da se najdese asalen da si fatam... ama ni takov nema ..
EBATE BELJA EBATE!
MOZDA PREMNOGU, I PREBRZO BARAM JAS....

A koj moze da mi kaze sto e problemot so mene ? 5 pati veke probuvame so mojata devojka da imame sex. Predigra ova ona .... stavam jas durex (od sinite) go stavam vnatre kaj nea i po 4 sekundi svrsuvam :nesum: . Kako da go resam ova :nesum:
Лејди Ди... моето решение на ова е... промискуитетност. Освен ако не си полнолетна. Ќе го заборавиш, и тоа е повеќе од сигурно. Но новиот тип кој ќе “го поднесуваш“ нема да ти дојде на мсн ни на форум. Искочи и најди, и не се разочарувај ако следниот и следните десет не бидат вистинските. Мора да се бориш до крај. Или да се убиеш веднаш. А бидејќи не треба да се убиеш, излегувај, забавувај се, и проблемот ќе исчезне сам по себе. Нема ни да приметиш кога се случило тоа.MOZDA PREMNOGU, I PREBRZO BARAM JAS....
me najde edna vecer! petok, 13/14 april, 2007... od togas go nemam videno...
A ne sakam uste edna zima da mi pomine vo depresija, NE SAKAM!
ke pisuvam so izmisleni iminja
pa vaka:....
....to e to... probav so eden da odam = ne biva, ne e toa toa... a sakam da prodolzam dalje.. ne mozam... me izgore !
DA puknes VASO, niedna da ne te saka i pa kaj mene da dojdes!
e ova mi lezese na srce![]()