Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купував повеќе за иднината во текот на летото. Го земав овој Нкулу, Деле Али, Ренато Санчез, Дембеле од Рен, Батшуаи (кој неприметно сум го оставил на позајмица во текот на сезоната) и некој си Софиан Буфал.
Зимата ги земав Јулиан Бранд и едно десно бекче од Лапцих, Клостерман или како и да се вика.
Наредните 3 кола ги тепавме, а заостанатиот меч го игра меѓу претпоследното и последното коло на гости со Тотенхем. Заврши 0-0, со што јас дома го торпедирав Палас во последно коло и ја освоив титулата со само еден поен пред Челзи. Ја исклучив само еднаш, и тоа кога изгубив од Норич негде на сред сезона, појма неам оти, ме изнервираа нешто оти беа последни, а ме тепаа на Олд Трафорд. 
На преигрувањето мечот заврши 2-2, а во продолжението Депај даде гол буквално на 3 секунди до крајот и ми донесе побед од 4-3. 
Ја исклучив само еднаш, и тоа кога изгубив од Норич негде на сред сезона, појма неам оти, ме изнервираа нешто оти беа последни, а ме тепаа на Олд Трафорд.
Е тука мора да бидам искрен и да кажам дека ако до тука стигнав без да ја гасам, на финалето ја исклучив еднаш. xD Не сакам да губам во финале, а овие ме водеа 4-0 во 80та минута.На преигрувањето мечот заврши 2-2, а во продолжението Депај даде гол буквално на 3 секунди до крајот и ми донесе побед од 4-3.
![]()
Седи бе кој те знае по колку пати ја гасеш во текот од сезоната.

)Замунда бајо.Момци, може линк за download?[DOUBLEPOST=1462135114][/DOUBLEPOST]god damn be quick help me i die