- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
PartizanДајте предлог некој тим од пониска лига што има ок финансии и добро се развиваат играчи. Што е интересен за водење.
PartizanДајте предлог некој тим од пониска лига што има ок финансии и добро се развиваат играчи. Што е интересен за водење.
Смеј се колку сакаш ал на фм со Звезда и Динамо најдобро е да се игра затоа што имаш све и финансии и школа и терени^ ayy lmao
Мислев јадеш гомна за „пониска лига“ пошо они се у Прва лига.Смеј се колку сакаш ал на фм со Звезда и Динамо најдобро е да се игра затоа што имаш све и финансии и школа и терени![]()
Па 30та у европа се што сакашМислев јадеш гомна за „пониска лига“ пошо они се у Прва лига.
Како и да е, со балкански тим неам играно од ФМ08.
Македонија.Ништо од 16.3 среден небагосан пач а?
Ми се приигра пак деновиве, пуштив 16.2 иам еден сејф со Аталанта ама некако не ми е интересно.
Дајте нешто предлог предизвик, интересна формација да губам време.
Пробај десен клик и run as administrator да ја пушташ ФМ.Инсталирав Steam за да играм Dota 2 и сега кога ја пуштам ФМ не ми ја отвара играта, туку ми го отвара стимот. Помош?
Пробав, пак не ја отвара.Пробај десен клик и run as administrator да ја пушташ ФМ.
Да, колку што видов јас во август месец, ако има измени нека ме поправи некој секако, информации за што е ново/сменето ќе добијат само тие што ќе ја порачаат играта, pre-order. Голем број на фанови на играва се бунат за оваа одлука, оној Мајлс вика дека ако сте верен фан на играва, ќе ја порачате и ќе видите што е новоДали имаат пуштено некои информации за Менаџер 2017?